2600 TL i3 6100 monitör dahil sistem toplama

Technomann

Hectopat
Bütçem 2.600 tl sizce nasıl olmuş ?

Screenshot_2016-01-17-18-23-31-1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük güzel bir sistem olmuş.
500W kurtarıyormu? İleride uptade yapıcaksan 500 W yetmez. Birde bence i5 almalısınız bütçenit yeterli.
İleride teknolojinin gelişmesiyle GPU ve CPU TDP değerleri düşüyor artmıyor, upgrade ederken bir sorun yaratmicaktır.

@Huracan kardeş dengesiz olmuş diyorsun ama ben daha çok ileriye dönük olması için İ5 6500 koydum. İ3 6100'de koyardım ama İ3'lerin render performansı ve oyunlarda ki sahne işleme hızı yavaş. İ3 6100 alıp R9 380 koyardım hatta R9 380X bile koyardım ama bence öyle dengesiz olurdu. Senin kullandığın kasa ve PSU zaten çöp. Monitörü o bütçe için pahalı almışsın onun yerine sisteme yatırım yapılabilirdi biraz daha. GTX960 yerine R9 380 alınmalı zaten. GTX950 2GB ile GTX960 2 GB arasında dağlar kadar fark yok. 150-200 TL verip GTX960 alacağına bana sorarsan R9 380 4GB alınabilirdi. Sistemi dengesiz olan kusura bakma senin. O sistem olmamış. Eğer olsaydı ben zaten mesaj atmazdım. Bir eksiğin veya toplanan sistemler olmamış diye öneri yapıyoruz, burada ... yarıştırmıyoruz. Burada arkadaşların alabileceği en iyi şeyleri önermeye çalışıyoruz.

@Huracan kardeş dengesiz olmuş diyorsun ama ben daha çok ileriye dönük olması için İ5 6500 koydum. İ3 6100'de koyardım ama İ3'lerin render performansı ve oyunlarda ki sahne işleme hızı yavaş. İ3 6100 alıp R9 380 koyardım hatta R9 380X bile koyardım ama bence öyle dengesiz olurdu. Senin kullandığın kasa ve PSU zaten çöp. Monitörü o bütçe için pahalı almışsın onun yerine sisteme yatırım yapılabilirdi biraz daha. GTX960 yerine R9 380 alınmalı zaten. GTX950 2GB ile GTX960 2 GB arasında dağlar kadar fark yok. 150-200 TL verip GTX960 alacağına bana sorarsan R9 380 4GB alınabilirdi. Sistemi dengesiz olan kusura bakma senin. O sistem olmamış. Eğer olsaydı ben zaten mesaj atmazdım. Bir eksiğin veya toplanan sistemler olmamış diye öneri yapıyoruz, burada ... yarıştırmıyoruz. Burada arkadaşların alabileceği en iyi şeyleri önermeye çalışıyoruz.

Dediklerinizin hepsi doğru fakat kasa hakkındaki görüşünüzü anlamadım. O bütçeli kasaların hepsi 0.5mm SPCC veya SECC Akrilik çelikten üretiliyor zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı