bitbox27 Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #11 Kardeş bir şey soracağım da o stoktaki mağazalar kısmında bazen sadece gaziantep yazıyo bazen primemall'da yazıyo şimdi mesela sadece gaziantep yazan bir ürünü primemall'a gittiğimde bulabilir miyim? Çünkü bu yüzden bir çok parçayı es geçtim.
Kardeş bir şey soracağım da o stoktaki mağazalar kısmında bazen sadece gaziantep yazıyo bazen primemall'da yazıyo şimdi mesela sadece gaziantep yazan bir ürünü primemall'a gittiğimde bulabilir miyim? Çünkü bu yüzden bir çok parçayı es geçtim.
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.492 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2015 #12 Vallahi onu bilemiyorum hocam ya müşteri hizmetleri ile görüşmenizde fayda var.
bitbox27 Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #13 Tamam hocam çok sağol. Hepiniz sağolun.
Talha Ertürk Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 127 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #14 bitbox27 dedi: tamam hocam çok sağol. Hepiniz sağolun. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz parça bulunduğunuz bölgede yoksa diğer şehirlerden getirebiliyorlar isteğiniz üzerine.
bitbox27 dedi: tamam hocam çok sağol. Hepiniz sağolun. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz parça bulunduğunuz bölgede yoksa diğer şehirlerden getirebiliyorlar isteğiniz üzerine.
bitbox27 Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #15 O getirme işlemi ne kadar sürer takribi olarak?
Talha Ertürk Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 127 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #16 bitbox27 dedi: O getirme işlemi ne kadar sürer takribi olarak? Genişletmek için tıkla... Gelecek yere göre değişir en geç iki , üç güne gelir.
bitbox27 dedi: O getirme işlemi ne kadar sürer takribi olarak? Genişletmek için tıkla... Gelecek yere göre değişir en geç iki , üç güne gelir.