2600 TL ile R3 2200G sistem nasıldır?

Bütçe
3000

Semih005

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600 / RTX 4060Tİ 16 GB / MSI Spatium 512 GB / Asus A620m-H / Corsair Vengeance 5200MHZ 16x2 Ram / 600 W PSU
Merhaba. 1.5 senedir GeForce NOW kullanan birisiydim ancak bu hafta üyeliğim bitti ve gelen zamlar sebebiyle almaktan vazgeçtim çok oynamayacağım bundan sonra zaten 12'ye geçiyorum malûm YKS senesi.
Kendimce şöyle bir sistem topladım.
1.5k ya MSI A320 + Ryzen 3 2200G
1.1k ya Kingston Fury 8 GB 3200MHz 2 adet RAM.
Yani toplam 2.6k fiyata dizmiş oluyorum sistemi.
Elimde diğer bilgisayar bileşenleri var ancak sorum şu ki elimdeki PSU 350W IP-P350AJ3-1 model, bu PSU bu sisteme yeterli olur mu?
Bir de bu fiyata 1 sene için idare eder mi? Daha çok Online oyun vs hem de 2 küçük kardeşim var, onlar Google oyunu oynuyor, YouTube videosu izliyor vs yani PC daha çok onları idare etmesi için. Seneye de bu sistemi satıp direkt 0 alma düşüncem var. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba. 1.5 senedir GeForce NOW kullanan birisiydim ancak bu hafta üyeliğim bitti ve gelen zamlar sebebiyle almaktan vazgeçtim çok oynamayacağım bundan sonra zaten 12'ye geçiyorum malûm YKS senesi.
Kendimce şöyle bir sistem topladım.
1.5k ya MSI A320 + Ryzen 3 2200G
1.1k ya Kingston Fury 8 GB 3200MHz 2 adet RAM.
Yani toplam 2.6k fiyata dizmiş oluyorum sistemi.
Elimde diğer bilgisayar bileşenleri var ancak sorum şu ki elimdeki PSU 350W IP-P350AJ3-1 model, bu PSU bu sisteme yeterli olur mu?
Bir de bu fiyata 1 sene için idare eder mi? Daha çok Online oyun vs hem de 2 küçük kardeşim var, onlar Google oyunu oynuyor, YouTube videosu izliyor vs yani PC daha çok onları idare etmesi için. Seneye de bu sistemi satıp direkt 0 alma düşüncem var. Yorumlarınızı bekliyorum.

O fiyata iyi. O sisteme o PSU yeter, üstüne 1050 takarsan onu da besler yani fazla bile. 1 sene idare eder, bu işlemci ve 2x8 RAM ile CS, Valorant, GTA Online oynamışlığım var.

O fiyata iyi. O sisteme o PSU yeter, üstüne 1050 takarsan onu da besler yani fazla bile. 1 sene idare eder, bu işlemci ve 2x8 RAM ile CS, Valorant, GTA Online oynamışlığım var.
Teşekkür ederim cevabın için benim de kafamda o oyunlar var zaten çoğu istediğim hikayeli oyunu GeForce now ile oynadığım için bu sistem daha çok online oyunları oynamama yarayacak.Tek korkum PSU idi ondan için de yazdıkların içimi rahatlattı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı