2600 TL Intel i5 6400 Sisteme GTX 1060 vs RX 480 Almak

Elsewiir

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekimin sonuna doğru bilgisayar alacağım. Sizce GTX 1060 mı RX 480 mi almam daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer paranız varsa GTX 1060 Rx 480'den daha iyi bir kart olacak. Paranız varsa 1060 eğer paranız azsa 480 f/p kartı

Çeşitli forumlarda dolaşırken Gtx 1060 %15 daha hızlı ve daha pahalı olacakmış diye okumuştum

Ekimin sonuna doğru bilgisayar alacağım. Sizce GTX 1060 mı RX 480 mi almam daha iyi olur?
Sistemdeki parçaların tamamını paylaşabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşım da pc alacak da siz daha hesaplı topladı iseniz sizinki gibi bir şey alması daha iyi olacaktır

Sistemdeki parçaların tamamını paylaşabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşım da pc alacak da siz daha hesaplı topladı iseniz sizinki gibi bir şey alması daha iyi olacaktır
Bütçenizi belirtirseniz ben yardımcı olabilirim

Ekran kartını Ekimin ortalarında kararlaştıracağım için listeme eklemedim henüz. Kendi SSD mi kullanacağım Kingston HyperX Fury 120GB. Yaklaşık bu parçalar 1490 TL'ye denk geliyor. 1.100 TL'yi ekran kartına ayırmış bulunmaktayım. GTX 1060 vs Rx 480 oyun testleri dünyada yayıldıkça kararımı ona göre vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…