keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Masamdaki kablolar çok dağınık gözüktüğü için kablosuz istiyorum. %60 klavyelerde olur. Teşekkürler.
Merhaba. Masamdaki kablolar çok dağınık gözüktüğü için kablosuz istiyorum. %60 klavyelerde olur. Teşekkürler.
zBurakhan Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Bu fiyat segmentinde g915'i göz atmanız mantıklı olabilir.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Ağustos 2022 #3 keremmuchiha dedi: Merhaba. Masamdaki kablolar çok dağınık gözüktüğü için kablosuz istiyorum. %60 klavyelerde olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Th66 öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AliExpress'te satılıyor, Gateron Pro Yellow alın kesinlikle.
keremmuchiha dedi: Merhaba. Masamdaki kablolar çok dağınık gözüktüğü için kablosuz istiyorum. %60 klavyelerde olur. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Th66 öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AliExpress'te satılıyor, Gateron Pro Yellow alın kesinlikle.
zBurakhan Megapat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #4 Xeonayp dedi: Th66 öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AliExpress'te satılıyor, Gateron Pro Yellow alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... klavyeyi ilk kez gördüm ve aşık oldum galiba!
Xeonayp dedi: Th66 öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AliExpress'te satılıyor, Gateron Pro Yellow alın kesinlikle. Genişletmek için tıkla... klavyeyi ilk kez gördüm ve aşık oldum galiba!
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 3 Ağustos 2022 #5 @keremmuchiha @zBurakhan EPOMAKER TH66 65% ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/Kablolu Kablosuz Mekanik Klavye MDA PBT Klavye TuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Gateron Pro Yellow harici hiçbir Switch'i almayın. Gateron Pro Yellow en iyisi.
@keremmuchiha @zBurakhan EPOMAKER TH66 65% ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/Kablolu Kablosuz Mekanik Klavye MDA PBT Klavye TuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Gateron Pro Yellow harici hiçbir Switch'i almayın. Gateron Pro Yellow en iyisi.
keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 zBurakhan dedi: @keremmuchiha @zBurakhan Genişletmek için tıkla... Xeonayp dedi: EPOMAKER TH66 65% ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/Kablolu Kablosuz Mekanik Klavye MDA PBT Klavye TuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Gateron Pro Yellow harici hiçbir Switch'i almayın. Gateron Pro Yellow en iyisi. Genişletmek için tıkla... bu klavyeden haberim yoktu teşekkürler öneri için daha royal kludge almamıştım zaten mesajı erken görmem iyi oldu
zBurakhan dedi: @keremmuchiha @zBurakhan Genişletmek için tıkla... Xeonayp dedi: EPOMAKER TH66 65% ÃalıÅırken DeÄiÅtirilebilir RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/Kablolu Kablosuz Mekanik Klavye MDA PBT Klavye TuÅları - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Gateron Pro Yellow harici hiçbir Switch'i almayın. Gateron Pro Yellow en iyisi. Genişletmek için tıkla... bu klavyeden haberim yoktu teşekkürler öneri için daha royal kludge almamıştım zaten mesajı erken görmem iyi oldu