2600 TL Kasa ve Monitor önerisi

Vaeen

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Almayı düşündüğüm parçalar resimde mevcut. Fakat biraz pahalı oldu ve daha monitor ve kasa dahil değil. Bütçem 2300 ila 2600 TL arası acaba nelerden fedakarlık edip monitor ve kasa almalıyım? Ve son olarak da hangi kasa ve monitoru önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben zaten bu paylaşımını görmüştüm fakat aklımda birkaç soru var. Öncelikle işlemci çok ucuz geldi bana açıkcası. Pentium bir işlemci yerine başka bir işlemci kullansam daha iyi olmaz mı çünkü böyle bir işlemci ile istediğim şeyleri yapmam pek mümkün olmayabilir. İkinci olarak ise GTX1050 Ti'yi araştırdım birazcık ve çoğu kişi eleştirmiş o karta para verilmez demiş o yüzden almaya korkuyorum. Beni bilgilendirebilir misin bu konu hakkında?

Son düzenleme:
G4560, I3 6100 ve I3 6098p ile aynı performansı veren ve bu işlemcilerin yarı fiyatına satılan bir işlemcidir.

"GTX 1050 TI alınmaz o paraya RX 470 al" diyorlarsa de ki "Arada en az 200-250 TL fark var. Vereceksen bana o parayı alayım."

Boş konuşmasınlar yani.

Bir de son olarak dediğim gibi daha iyi bir işlemci alsam daha iyi olmaz mı ?

E o zaman bütçeni arttıracaksın hocam.

Darboğaz filan yapmaz öyle değil mi?

Son düzenleme:
G4560 ve GTX 1050 TI darboğaz yapmaz.

500W yeterli. GTX 1050 TI az güç harcayan bir kart. Eğer paran çoksa 600W alabilirsin.

İleride RX 580'li veya GTX 1070'li bir sisteme geçersen 600W iş görür. Bir daha almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…