17.3 inc ve 12GB RAM var? Zaten Lenovo'yu aldıktan sonra illaki bir 8GB RAM daha koymam gerekecek. Bunla en azından sadece SSD ile idare edebilirim diye düşünüyorum.
17.3 inc ve 12GB RAM var? Zaten Lenovo'yu aldıktan sonra illaki bir 8GB RAM daha koymam gerekecek. Bunla en azından sadece SSD ile idare edebilirim diye düşünüyorum.
Bilmiyorum grafik işleriyle de uğraşıyorum hem de Acer full HD bence daha çok tercih edilesi var. Ama Lenovo'yu da tercih edebilirim. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.
Bilmiyorum grafik işleriyle de uğraşıyorum hem de Acer full HD bence daha çok tercih edilesi var. Ama Lenovo'yu da tercih edebilirim. Bilmiyorum çok kararsız kaldım.
Full HD olması artı ancak oyunların bir kısmını maalesef bu çözünürlükte düşükte de olsa akıcı oynatmayabilir. Örneğin AC origin, FC5 gibi. Belki çözünürlük düşürülüp oynanabilir. Günlük kullanım için ideal ancak oyunlar için tam verimli olmayabilir. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım. Attığın laptop alınabilir, fiyatı da uygun. Lenovo' da tercih edilebilir. Oyunları yüksekte oynamayacağın için 8 GB RAM gayet yeterli diye düşünüyorum.