Birkaç hafta önce MSI MAG CoreLiquid 360r ARGB 360mm sıvı soğutucuyu garantiye gönderdim. Garantiden değişim veya iade çıktı. İade istedim. Belirttiğim sıvı soğutucudan hiç memnun kalmadım. Ürünü satın almak isteyen olursa birkaç defa daha düşünsün derim.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Radyatörü daha kalın, o yüzden kasa içi ölçüm hesap kitap gerekiyor. Olmazsa:
En ucuz Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 240 Black 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-D15 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 4.955,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunun için biraz enine boyuna ölçüm lazım. Ayrıca ürün yurt dışından gelecek, bu yüzden gümrük vergisini falan da katmak lazım.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 925,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!