Teknobiyotik sitesinden bir PC oluşturdum kendime özelliklerini aşağıya yazacağım. Sizce iyi olmuş mu? Eklemem gereken veya çıkarmam gereken değiştirmem gereken parçalar var mıdır? Şimdiden teşekkürler
Kasa ve PSU ayrı almak yerine 500W daha hesaplı kasa alıp işlemciyi 1300X yapabilirsen daha iyi olur. 1300X oyun performansı 1200'den bariz daha iyidir.
Sistem toplam 2.689 TL tutuyor bence senin sisteme göre daha iyi mesela Kasa ve PSU daha kaliteli... Galax yerine GIGABYTE marka Ekran Kartı tercih et.
Sistem toplam 2.689 TL tutuyor bence senin sisteme göre daha iyi mesela Kasa ve PSU daha kaliteli... Galax yerine GIGABYTE marka Ekran Kartı tercih et.
Onun topladığı sistem PSU ve HDD dışında daha kaliteli bir sistem. Teknobiyotikten toplu alınabilecek şekilde. Ayrıca neden özellikle Galax yerine Gigabyte marka tercih et dediniz?
Onun topladığı sistem PSU ve HDD dışında daha kaliteli bir sistem. Teknobiyotikten toplu alınabilecek şekilde. Ayrıca neden özellikle Galax yerine Gigabyte marka tercih et dediniz?
Dostum bak Galax markası fazla tercih edilmiyor arkadaşımız pişman olmasın diye Gigabyte tavsiye ettim, adını fazla duymadığımız markayı tercih edersek pişman olabiliriz çünkü?
Dostum bak Galax markası fazla tercih edilmiyor arkadaşımız pişman olmasın diye Gigabyte tavsiye ettim, adını fazla duymadığımız markayı tercih edersek pişman olabiliriz çünkü?
Bak forumda çok geziniyorum hiç Galax markasına sadece 2-3 kez rastladım bak arkadaş pişman olmasın diye Gigabyte diyorum daha fazla uzatmayalım konuyu.
Demekki doğru yerde gezmiyorsun ki görmemişsin. Galax burada yıllardan beri önerilen markadır. Ben buraya üye olduğumda GTX 970 Ex Oc modeli sıklıkla öneriliyordu. Kaliteli HOF modelini alıp pişman olanı hiç görmedim.