Galiba elinde HDD var kardeşim. O yüzden ben bu sisteme de koymadım. Bence bu bütçeye bu tarz bir sistem almalısın. Daha performanslı olacaktır. Tercih ettiğin anakart z97 yonga setli. Bu anakartlar genelde oc yapılacak işlemciler için önerilir. Eğer oc yapılacak işlemcin olsa güzel bir tercih olurdu ancak seçtiğin işlemcinin çarpan kilidi açık değil dolayısıyla tercih ettiğin anakart çok yerinde değil. SSD sonradan ekleyebilirsin kardeşim. Oyun performansına etkisi olmadığı için sistemin başlangıcında alarak sana oyun oynatacak bileşenlerden kısman biraz anlamsız olur. Dosya aktarımı, açılış- kapanış, gibi genelde günlük işlerde SSD farkını yaşarsın. Ama şu an oyun odaklı sistem alacağımız için ekran kartından kısıp SSD almak dediğim gibi anlamsız olur. Oyun için SSD alacaksan da 120GB olmamalı en az 250 almalısın. Aşağıdaki sistemi ben sana tavsiye ederim kardeşim alternatif olarak bırakıyorum aklına yatarsa alırsın. Hazır dolar düşmüşken de bence kaçırma. Ekran kartı fiyatları sinerjide çok ucuzlamış çünkü.
Doğru söylüyorsun hocam o anakart daha iyi işlemciler için üretilmiş. Tecrübesizliğime verin ama ben anakarta çok önem veriyorum. O kasa sandığınız kadar kötü değil tam bir f/p ürünü, zaten PSUnun iyi olması daha önemli.