2600 TL Sistem

Penta123

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistem nasıl olmuş arkadaşlar? Yakın zamanda almayı düşünüyorum. Fikrinizi belirtirseniz mutlu olurum. Sormak istediğim bir şey daha var. Vatanda montaj ücreti alıyorlar mı?

Dosya Ekleri

• ss+(2016-04-27+at+08.13.29).png
    16,7 KB · Görüntüleme: 341
Sistem güzel ama rami 8Gb'ın en ucuzundan yap. Biraz fiyat düşecektir. Anakartı da H110 Gaming yaparsan iyice düşer ve 120GB SSD alırsın. SSD olmayan bilgisayar motoru bozulmuş arabaya benzer
Evet, Vatan'da montaj ücreti alıyorlar. İsterseniz Teknobiyotik veya Sinerji sitelerinden alabilirsiniz. Daha ucuza gelecektir bileşenler ve montaj hizmeti vardır.

Sistemin gayet güzel fakat Vatan'da montaj ücreti alıyorlar mı bilmiyorum.

Eğer ileriye dönük düşünüyorsa Bazooka daha iyi olabilir çünkü anakart değişimi fazlasıyla uğraştırıcı olabilir.

Yani sizin öneriniz bu mudur hocam?

Başka arkadaşların görüşlerini de almak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• resim.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 391
Yani sizin öneriniz bu mudur hocam?

Başka arkadaşların görüşlerini de almak isterim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Öncelikle uzun zamandır aktif değildim ondan cevabım geç geldi. Soruna geçersek evet, o sistem çok güzel olmuş. Teknobiyotik veya Sinerji sitesinden alırsanız daha iyi ekran kartı da koyabilirsiniz. Onlar da montaj yapıyorlar.

Kesinlikle oyun bilgisayarında, H110 anakart almayın. Gaming yazıyor diye, bir halt sanmayın şu anakartı. Bulabildiğin en ucuz B150 anakartı alabilirsin.

Vatandan montaj ücreti almıyorlar !
Vatan Bilgisayar PC Montajı Yapıyor Mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…