2600 TL'ye AMD FX 6300 ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem Toplama

discotr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kasayı daha alamadik, son kez görüşlerinizi almak istedim. Ortalama 2000 TL'ye geldi kasa eğer ekleme yapacak olacaksaniz ortalama 2500 2600 civarı bir miktara kadar cikabilirsiniz. Elinizden geldiğince ekran kartını yuksek tutabilirseniz sevinirim, amacımız yüksek kalitede bir oyun PC'si toplamak. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TSK değil teşekkür onu önceden söylemek istedim .Sisteme gelicek olursak güzel olmuş fakat ekran kartının modeline EVGA GTX 750 Ti FTW Edition'u seçmeni tavsiye ederim nedenini sorucak olursan diğer 750 Ti'lara göre daha iyi OC yapılmış halde geliyor.

Birde kasanın kendi power suplly'ı varmı ?

Gayet hoş olmuş. Ekran kartı gayet yeterli. Ama işlemciyi İntel alıp anakartı değiştirmenizi öneririm.

Kişi zaten bütçesine göre yapmış İntel'e geçerse fiyat farkı olacak

O zaman doğal olarak intel geçmelisin bütçen varken intel almamak saçma olacak

Çok tesekkur ediyorum. Ortalama 500 TL daha ekleyebiliriz kasaya yani 2600 olabilir AMD tercihim.
Kişi zaten bütçesine göre yapmış İntel'e geçerse fiyat farkı olacak

İllaki AMD diyosanız 8350 islemci alip MSI Gaming 970 anakartla güzel sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…