LG amiral gemisi modellerde hiçbir zaman kamera olarak kötü olmadi. V30 Plus ön kamerasi iyi değil ama arka kamerasi çok iyi ve Honor Play modeline göre arka kamera olarak çok daha başarılı. Hangi mantikla LG kamera tarafinda iyi değil diyorsunuz?
LG amiral gemisi modellerde hiçbir zaman kamera olarak kötü olmadi. V30 Plus ön kamerasi iyi değil ama arka kamerasi çok iyi ve Honor Play modeline göre arka kamera olarak çok daha başarılı. Hangi mantikla LG kamera tarafinda iyi değil diyorsunuz?
P20 Lite yukarida önerdiğim hiçbir telefondan performansli değil açıkça geride. Kamera olarak Mi Note 3 ve Nokia 8 modelleri segmentinde cihaz, G6 arka kamera olarak bu cihazlardan en iyisi.
P20 Lite yukarida önerdiğim hiçbir telefondan performansli değil açıkça geride. Kamera olarak Mi Note 3 ve Nokia 8 modelleri segmentinde cihaz, G6 arka kamera olarak bu cihazlardan en iyisi.
Yukarida ne türlü sorun verebileceğini yazdim zaten. Kullanıcılar ön yargılı olarak bakmakta hakli. G2 modelinden tut G6 modeline kadar sorun var, V10 ve V20 modelleri de sorunluydu.
LG G3'den çok çektim. Isınmadan dolayı kendini kapatma sorunu vardı. Telefonun soğutmasına termal macun sürdüm. Bir süre sonra da ekran kendi kendine intahar etti. LG telefon istemiyorum daha da almam. Huawei ve Xiaomi düşünüyorum önerileriniz bu yönde olsa iyi olur.