Soa bu bütçede alınmaz ele onu direk. Wu xiang aşırı speed onu da ele. Lei ling ve talismans arasında kalite açısından fark yok lei ling dengeli bir yüzey talismans kontrol denge bir yüzey speed konusunda lei ling talismans dan üstün.Hocam ilk önerdiğinizden beri bunun FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad stoğa gelmesini bekliyorum fakat bayağı geçti, artık bir şey alayım diyorum. O yüzden birkaç seçenek atacaktım. Attığım padlerin yüzeyine dair bir bilgim yok benim için sadece çok hızlı bir pad olmaması yeterli olur. Kalite olarak farklarını soracaktım çünkü bana kalırsa fiyat aralığını bir pad için yüksek tuttum.
ESPTiger Shan Hai Series [Lei Ling] Poron Mousepad
Shan Hai Serisi, kumaşın doğal dokusunu koruyan düz renklerde ürünler sunar. Taban malzemesi olarak, Japon Inoue Poron kullanılır. Bu malzeme, 4mm kalınlığında olup parlak yüzeylidir. Seride beş farklı ürün bulunur: Chuan Yun, Lei Ling, Kun Lun, Feng Ling ve Tang Dao. Bu ürünler, farklı oyun...wraithesports.com Bu padler arasında nasıl bir kalite farkı var, hangisi daha uzun ömürlü veya kumaş farkları gerçekten 2600 TL vermeye değer mi? İçlerinden bir tanesi sıvıya dayanıklı ama ben zaten asitli içecek falan tüketmiyorum almaya değer mi? Eski padlerime su, ayran döküldüğünde yıkamıştım ve yeni gibi olmuşlardı. Ben araştırdığımda kıyaslama veya uzun kullanım sonuçlarını bulamadım almışken kaliteli bir şey alıp senelerce kullandıktan sonra tekrar aynı padi veya yüzeyi aynı olan bir pad almak isterim. Sizce hangisini almalıyım? @Michael_Kaiser sanırım @kxy hocamda bilgiliydi padler konusunda tavsiyenize göre birini alacağım.
QCK bu paraları hak etmiyor onun yerine ben olsam Klasse pro alır yanına da mouse alırdım (öylesine bir karşılaştırma)Esptiger serisinden herhangi birini alabilirsiniz eğer uzun isterseniz şu modelide düşünebilirsiniz.
QCK bu paraları hak etmiyor onun yerine ben olsam Klasse Pro alır yanına da mouse alırdım (öylesine bir karşılaştırma)
Hocam ilk önerdiğinizden beri bunun FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad stoğa gelmesini bekliyorum fakat bayağı geçti, artık bir şey alayım diyorum. O yüzden birkaç seçenek atacaktım. Attığım padlerin yüzeyine dair bir bilgim yok benim için sadece çok hızlı bir pad olmaması yeterli olur. Kalite olarak farklarını soracaktım çünkü bana kalırsa fiyat aralığını bir pad için yüksek tuttum.
ESPTiger Shan Hai Series [Lei Ling] Poron Mousepad
Shan Hai Serisi, kumaşın doğal dokusunu koruyan düz renklerde ürünler sunar. Taban malzemesi olarak, Japon Inoue Poron kullanılır. Bu malzeme, 4mm kalınlığında olup parlak yüzeylidir. Seride beş farklı ürün bulunur: Chuan Yun, Lei Ling, Kun Lun, Feng Ling ve Tang Dao. Bu ürünler, farklı oyun...wraithesports.com Bu padler arasında nasıl bir kalite farkı var, hangisi daha uzun ömürlü veya kumaş farkları gerçekten 2600 TL vermeye değer mi? İçlerinden bir tanesi sıvıya dayanıklı ama ben zaten asitli içecek falan tüketmiyorum almaya değer mi? Eski padlerime su, ayran döküldüğünde yıkamıştım ve yeni gibi olmuşlardı. Ben araştırdığımda kıyaslama veya uzun kullanım sonuçlarını bulamadım almışken kaliteli bir şey alıp senelerce kullandıktan sonra tekrar aynı padi veya yüzeyi aynı olan bir pad almak isterim. Sizce hangisini almalıyım? @Michael_Kaiser sanırım @kxy hocamda bilgiliydi padler konusunda tavsiyenize göre birini alacağım.
Soa bu bütçede alınmaz ele onu direk. Wu xiang aşırı Speed onu da ele. Lei ling ve talismans arasında kalite açısından fark yok lei ling dengeli bir yüzey talismans kontrol denge bir yüzey Speed konusunda lei ling talismansdan üstün.
Aslında 1-1.5 civarından satılsa belki ama 2.5 verilmez o ürüne.Hocam bu Speed olanını beğendim ben birde arkadaşın bütçeside bu civarda olduğu için önermek istedim yoksa bende Klasse alırdım tabii ki.
Eğer dengeli yüzey isterseniz (hafif kontrollü) talismans iyidir üzmez.Hocam shan hai serisinden soracaktım ama talisman ile aralarında pek fark yoksa talismana yöneliyorum. Ve bunlar dışında öneriniz var mı yani ben sadece Wraith sitesinden bakıyorum ama sadece orası olmak zorunda değil.
Esptiger serisinden herhangi birini alabilirsiniz eğer uzun isterseniz şu modelide düşünebilirsiniz.
Aslında 1-1.5 civarından satılsa belki ama 2.5 verilmez o ürüne.