Toplam 2.770,01 TL. Bu kat kat daha performanslı sistem. Bütçeni neden mi 170TL aştık ? Ekran kartı X modeli daha performanslı. İ5 bir işlemci koydum ve fazla ısınmasın diye soğutucu. Güç kaynağını 650W Bronze sertifikalı seçtik ve ayrıca Ramlar dediğiniz gibi 16GB ilerde ise SSD alıp keyfinize bakınız. Ayrıca bu monitörüde değiştirdik.
Toplam 2.770,01 TL. Bu kat kat daha performanslı sistem. Bütçeni neden mi 170TL aştık ? Ekran kartı X modeli daha performanslı. İ5 bir işlemci koydum ve fazla ısınmasın diye soğutucu. Güç kaynağını 650W Bronze sertifikalı seçtik ve ayrıca Ramlar dediğiniz gibi 16GB ilerde ise SSD alıp keyfinize bakınız. Ayrıca bu monitörde değiştirdik.
İşlemciyi G3258 seçmemin en büyük nedeni bu işlemci overclock edildiğinde i5 i bille solladığını duydum . Uygun fiyat yüksek performanslı bileşenleri severim . Teşşekürler.
İşlemciyi G3258 seçmemin en büyük nedeni bu işlemci overclock edildiğinde i5 i bille solladığını duydum . Uygun fiyat yüksek performanslı bileşenleri severim . Teşşekürler.