Sequester Kilopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #11 Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim. Dosya Ekleri qwe.png 38,3 KB · Görüntüleme: 332
Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim.
berkanozdemir98 Hectopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #12 Sequester dedi: Kişi render yapacağı için Ramlerin 1600Mhz olması biraz garip bence Genişletmek için tıkla... renderi daha sonra sölemiştim o yüzden olabilir
Sequester dedi: Kişi render yapacağı için Ramlerin 1600Mhz olması biraz garip bence Genişletmek için tıkla... renderi daha sonra sölemiştim o yüzden olabilir
Sequester Kilopat Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #13 Berkan_n dedi: renderi daha sonra sölemiştim o yüzden olabilir Genişletmek için tıkla... Render yapıcağım,mimari lise öğrencisiyim o yüzden ona göre bir pc toplamaya çalıştım ama daha bilmem gereken çok şey varmış,sistem önerisi verirseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla...
Berkan_n dedi: renderi daha sonra sölemiştim o yüzden olabilir Genişletmek için tıkla... Render yapıcağım,mimari lise öğrencisiyim o yüzden ona göre bir pc toplamaya çalıştım ama daha bilmem gereken çok şey varmış,sistem önerisi verirseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla...
Pro'tista Kilopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 378 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #14 Sequester dedi: Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anakart'ı eklemeyi unutmuşsunuz.
Sequester dedi: Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anakart'ı eklemeyi unutmuşsunuz.
MertKemal Hectopat Katılım 28 Mayıs 2014 Mesajlar 641 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2014 #15 Sequester dedi: Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anakart'sız bilgisayarlar çalışmıyor. Ayrıca bu RAM'ler daha iyidir. Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar CL9 olmasına dikkat edin.
Sequester dedi: Topladığım sistem diğer kullanıcılar tarafından onaylanırsa alın derim, ekran kartı ve kasa seçiminde iyi mi yaptım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Anakart'sız bilgisayarlar çalışmıyor. Ayrıca bu RAM'ler daha iyidir. Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar CL9 olmasına dikkat edin.