2600 TL'ye Sistem Toplama

SlayMe

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle Merhaba:
  • Ekran Kartı: GTX 1050 Gaming X
  • RAM: 8 GB Hi Level RAM 2133 MHz
  • Anakart: MSı H110M Pro-Vd Plus Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133MHz
  • İşlemci: Intel Pentium G4560 Soket 1151 3.5GHz 3MB (Normalde İ3 7100 Alacaktım Ama bunun Ondan Fazla bir farkı yok)
  • PSU: Corsair VS Serisi VS450 CP-9020096-EU 450Watt 80+ (BU PSUnun Yeteceğini veya fazla geldiği hakkında fikrim yok lütfen aydınlatın)
  • Kasa: Zalman ZM-T3
  • Fiyat: 2.497,73 TL
Topladıgım yer; incehesap.com .
Bütçem 2600 TL biraz daha aşabilirim. Yorumlarınız için teşekür ederim.
Nit: Bu arada galiba işlemcide NX desteği yok. Yani Windows 10 Kurulur mu?
1533061348300.png

Bu arada HDD elimde var. SSD almayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD haricinde 2600 TL'ye bir sistem istiyorsunuz ve biraz aşması mümkün diyorsunuz. Hmm, bence daha güncel bir sistem toplanabilir bu bütçe ile.

Öncelikle, HI-LEVEL marka RAM almayınız. Bunun dışında Corsair'in VS serisi PSU'larını tavsiye etmiyoruz. Kronik sorunları var.

Zalman ZM-T3 biraz dar gelebilir ve kablolama aşamasında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yer sorununuz yoksa ATX yapıda bir kasa almanızı tavsiye ederim.

En üstte de belirttiğim gibi bu sistemin önü açık değil. Intel'in artık kullanmadığı soketini (1151) içeren bir sistem kurmuşsunuz. İleride geliştirmeyi düşünüyorsanız AM4 veya 1151p V2 tabanlı bir sistem kurmanızı tavsiye ederim.

Elbette Windows 10 kurabilirsiniz.

Öncelikle Cevabın için Teşekkür ederim.

2600-2700 Arası bir sistem Önerirmisiniz bana (HDD,SSD,Monitör Olmayan)

Şimdiden Teşekkür ediyorum.

Bütçenizi 100 TL aştı ama böyle bir sistem toplayabildim.

Screenshot_1.png

• Çok daha güçlü bir işlemci
  • Çok daha gelişmiş bir anakart
  • Daha kaliteli ve yüksek MHz'li RAM
  • Daha yeni ve iyi bir kasa
  • Güncel soket
Sizinkinden tek farkı GTX 1050 yerine RX 560 olması. Neredeyse denk kartlardır bu ikisi. Biraz araştırarak görebilirsiniz. Böyle yaparak çok daha güçlü bir işlemci almış olduk.

Ayrıca bu işlemcinin içinde güçlü bir ekran kartı var. GT 1030 ile kıyaslanıyor. Ekran kartınız olmasa bile çoğu oyunu oynayabiliyorsunuz GTA 5 gibi.

Hm Gtx 1050 Ti lı bir sistem toplayabilirmisin Kasanın görünümü önemli deil Cevabın için teşekkür ediyorum Bu sistemi alıcağım ama Kasayı Ve Ekran kartının değişmesini istiyorum Kasanın fiyatını düşürerek 2.700 2.750 tl gibi bir fiyat olabilrmi Taksit ile Alacağım için 50 TL bile önemli benim için Bu arada oynayacağım oyunlar CSGO Ve PUBG OLACAK

Böyle bir sistem çıktı ortaya:

Screenshot_6.png

Kasa idare eder ama PSU bölmesi tabanda değil tavanda. Gayet güçlü bir sistem. İstediğiniz oyunları rahatlıkla oynatacaktır.

Son düzenleme:
Hm Çok Teşekkür ediyorum Pazar günü Sadece Ekran Kartını MSİ GTX 1050 Tİ GAMİNG X yaparak bu sistemi alıyorum İyi Geceler :)

Sinerji'nin sihiribazı ile topladım sistemi bu arada. İsterseniz montaj ve test hizmetini de seçebilirsiniz. Size hazır bir şekilde yolluyorlar. Gaming X'e şartlanmanıza gerek yok. Eğer onu alırsanız fiyat baya artacaktır.

İkisinin de içinde aynı chipset var sonuçta. İkisi de aynı FPS'yi verecek. Yine de siz bilirsiniz elbette. İsterseniz sistemi aldıktan sonra fotoğrafını çekip burada gösterebilirsiniz. İyi geceler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı