2600 TL'ye Sistem Toplama

Sinerjide Montaj Ve Testinde Ücreti olduğu için incehesabı tercih ettim zaten İncehesabın Ana binası buradan 20 dk uzağımda Sizin önerdiğiniz sistemi alıyorum o zaman.
İnsanlara çok fazla sistem toplayınca gelecek soruları tahmin edebiliyorsunuz artık
Bu Sistemde Pubg yi Hard Medium Karışık 40 60 Fps Arası oynayabilirmiyim ?

Oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Youtube'a "G5400 GTX 1050 TI" yazarak performansını görebilirsiniz. Yalnız videolardaki sistemin RAM'i 8GB olsun mümkünse. Tam doğruyu gösterir.

Bu arada İncehesap'da bu ürünlerin hepsi var mı?

İnsanlara çok fazla sistem toplayınca gelecek soruları tahmin edebiliyorsunuz artık
Doğru Şuanki sistemim çok kötü olmasına rağmen Csgoyu Mediumda 70 60 Fps ile oynayabiliyorum

Sistemim:

Ram: 1 Adet Kingstonun Millattan öncesinden kalma 2 GB Ramı 1 Adet Markasını Algılayamadığım 1 Gb Ram = 3 GB

Ekran Kartı: Nvdia Geforce 9500 GT (OC Yaptım ama Pek Fark Yok) 2289 Asus Üretici

Anakart: 945GCM-S2L Gigabyte

İşlemci: Pentium Dual Core CPU E6300 2.80 (2 Cpu's) Oc İle 2.80 den 3.40 Yapabildim.

O yine iyi bende o da yok. Counter Strike 1.6 14FPS

@metihdg12 G5400, GTX 1050 TI'ı tam olarak besleyebiliyor. Tam performans verecektir.

Neden Corsair VS Serisi almamalıyım ? Neden Hi Level Almamalıyım

Saygılar.

Neden Corsair VS Serisi almamalıyım?

Biraz araştırırsanız sosyaldeki bilgili üyelerin önermediğini görürsünüz. Kronik ses sorunları var. Tamam bazı kişilerde olmayabiliyor ama genel olarak sorunlu. Corsair'in VS serisi pek kaliteli değil zaten.

Ramımı Neden Hi Level Almamalıyım 1600 Mhz Olan var bir tane ama soğutmalı Render yapmayacağım için Mhz nin pek önemi olurmu sizce ?

HI-LEVEL kaliteli bir marka değil. Corsair, Crucial, Kingston vs. daha çok bilinen ve kaliteli markaları tercih ediniz. Bu arada 1600MHz ise o DDR4 değil, DDR3'tür muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…