Bütçe olarak sınırındayım. Ben şahsen APU ile GTX 1050'nin arasında çok fark olduğunu düşünüyorum. Bu sistemi bu şekilde kursam beni kaç yıl idare edebilir sizce? CS:GO, LoL gibi fazla kastırmayan oyunları oynuyorum.Ryzen 2200G'nin içinde GTX 1030'a eşdeğer bir grafik işlemcisi bulunur. Oyunlarda bu ekran kartıyla bir süre idare edip paranız olursa GTX 1060 alarak daha iyi performans elde edebilirsiniz. Bütçenize 200TL ekleyerek bir SSD almanızı tavsiye ederim.
B serisi yaklaşık 120₺ daha pahalı sanırım biraz zor. Ama A320M'ye(burada olan) BIOS güncellemesi gerekir mi? Bunun hakkında bir fikriniz var mı?Kasayı Dark,Aerocool markalarından gözünüze hoş gelen bir kasayla değiştirin.Anakartı’da B serisi almaya çalışın.Sistem bunlar haricinde gayet güzel. Fiyatlar müthiş dolar kuruna rağmen [emoji4]
Senin sisteminden daha iyi bir sistem benim yazdığım. Apu şeklinde kullanmayacaksan o işlemcileri önermem. İşlemcisi kötü diye değil ısınma sorunları vs benzer sorunlar oluşuyor. Oyunlarda Intel daha yüksek performasn veriyor. Bütçe ayarlayabilirsen kesinlikle GTX 1050 TI a yükseltmeni ve SSD eklemeni öneririm. Ryzen sistemlerde A320 serisi anakartlar önerilmez. Ryzen sistemin avantajı OC kilidinin açık olmasıdır. Ancak o anakart serisinde OC kapalıdır. O yüzden önerilmez.Bu sistemde bir sıkıntı var mı? Aynı fiyata daha iyi sistem olabilir mi?Eki Görüntüle 316412Eki Görüntüle 316413Eki Görüntüle 316414
Bahsettiğiniz ZOTAC GTX 1050 Tİ sömürdüler eski fiyatına döndü bu sabah.O işlemci 1050 yi haketmiyor bence, en az 1050 Ti almalisin. 150- 200 TL kadar fark ödeyerek hepsiburada da KDV indirimi olan zotac 1050 Ti alabilirsin. Mobildeyim link atamiyorum.
MSI ın düşük modeli o. Galax markasının ise EXOC modeli. O yüzden.GTX 1050 için neden 727 TL'lik çift fanlı MSI yerine 740 TL'lik Galax öneriyorsunuz ?
Bahsettiğiniz ZOTAC GTX 1050 Tİ sömürdüler eski fiyatına döndü bu sabah.
Peki BIOS güncellemesi ile uğraşmamak için B350 çipsetli anakart mı tercih etmeliyim?CsGo'da dust 2 haritasında 100, 150, 200 arasında fps (low ayarda) alabiliyorsun. Benim ramler dual kit 2x4 gb 2800mhz. 320 chipsetli anakarta mutlaka bios güncellemesi yaptırmanız gerekiyor. Satıcı ile iletişime geçip bilgi alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.