Yapılabilir. GTX 1050 TI sonuçta hepsi. Performasn farkı çok fazla olmasa da Galax daha yüksek performasn verir diye düşünüyorum. Markayı bilmiyorsunuz diye takılmayın. İnternette araştırın Galax ile ilgili ne kadar az şikayet olduğunu göreceksiniz. Ben de 1050 TI alırken çok düşündüm. Galax, Zotac, MSI, Asus, Gigabyte, Evga, Palit vs bir sürü marka, bir sürü model var. Tabi ki fiyatlar arada olmasa Evga al geç derim
. Evga diğerlerinden çok daha kalitelidir. Onu ayırıyorum. Ama fiyat gibi bir gerçek var. MSI, Asus ve Gigabyte markalarının gaming modelleri dışında diğerlerinden üstün olduğunu düşünmüyorum. Gaming modellerinde soğutması biraz daha iiyi oluyor diye biliyorum. Aynı performansı vereceklerse fiyat olark uygununu almak mantıklıdır bence. Alırken tam Galax'ın konuştuğumuz modelini alıyordum ki Gigabyte ta indirim oldu 750 TL ye Galax GTX 1050 TI EXOC yerine 730 TL ye Gigabyte GTX 1050 TI OC modelini aldım geçen sene. MSI ın ekran kartının düşük fiyatlı olanının kasası görünüş oalrak bana güven vermemişti. O yüzden tercih etmiştim. MSI istiyorum dersen onu da alabilirsin.