26000 TL'ye en iyi oyun performansı olarak toplama bilgisayar önerir misiniz?
Benim topladığım bir sistem var. Onu da bırakıyorum, iyi ise söyler misiniz?
Monitör içinde olsun. Mouse pad, klavye ve mouse eklemenize gerek yok. Şimdiden teşekkürler.
Örnek bir sistem bırakıyorum monitör dahil 27 bin oldu ama sıvı soğutmayı 240mm ye indirerek o fark kapanabilir. Benim tercih ettiğim işlemci 16 çekirdekli.
Örnek bir sistem bırakıyorum monitör dahil 27 bin oldu ama sıvı soğutmayı 240mm ye indirerek o fark kapanabilir. Benim tercih ettiğim işlemci 16 çekirdekli.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
G.Skill Trident Z Neo RGB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-16GTZNC Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.638,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus ROG STRIX B550-E GAMING AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.