2004'te bilgisayarla tanıştım, 5 yaşındayken Hitman'in 2004'de çıkan oyununu deli gibi oynayıp bitimeye çalıştığımı hatırlıyorum. O zamanlar anlam veremiyordum, ingilizce de bilmediğim için dolaşıyor ve yeni şeyler deniyordum tabii. İşte o zamandan bu zamana hiçbir şekilde SSD kullanmadım. Bilgisayarın fiyatı zaten belli, bileşenlerine baktığım zzaman günümüz için yeterli değil ve kanımca kötü. Bence SSD gibi bir parçayı bilgisayar toplarken almamak lazım. Ona harcanacak ortalama 200TL daha iyi bir şekilde değerlendirilebilir. En kötü, SSD ele biraz daha para geçince alınıp, sonradan sisteme eklenebilir. Windows onun içine kurulur. Aynı şekilde kasayı da şahsen ben en ucuzundan seçerdim, bilmiyorum öyle yapıp yapmadığınızı. Çoğu çocuğu harika oyuncu bilgisayarı diye kandırdığını gördüm teknobiyotik'in, onlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sitelerinde düzgün ve daha ucuza kasalar varken sırf ışıklı diye yaşta daha küçük kitleyi, aslında normalden daha pahalı bir sistem almaya ittiklerini biliyorum. Bu arada koyduğunuz SSD 240GB. Windows ve diğer yardımcı programlar 40GB desek, 200GB'a hangi oyunu sığdırabilecek alan kişi? Onun yerine 1TB HDD koyarsa bir daha SSD eklemesine de gerek kalmayabilir.