B Bybarsi Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 2600₺'ye sistem toplayıp yoruma yazabilecek var mı? İşlemcinin güzel olması gerekiyor çünkü Twitch'de yayın açıyorum.
2600₺'ye sistem toplayıp yoruma yazabilecek var mı? İşlemcinin güzel olması gerekiyor çünkü Twitch'de yayın açıyorum.
Y Yaralı_İmam Hectopat Katılım 11 Nisan 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #2 Ben şöyle bir sistem dizdim. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Kasayı ve psuyu sana bıraktım istersende ramı değiştirebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
Ben şöyle bir sistem dizdim. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Kasayı ve psuyu sana bıraktım istersende ramı değiştirebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun.