Ravsr113
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus tuf 4060ti 8GB
Amd ryzen 5 5600
Asus b450mk II
- Meslek
- Öğrenci
Scroll kısmı sağlam olması benim için çok önemli bayağı kullanıyorum.
RGB tercihimdir. Ama olmasa da olur Max verebileceğim 2600
Kendi bulduklarım bunlar. Sessiz switchli önerileriniz varsa ona da açığım pederle odalar yakın gece sıkıntı çıkabiliyor.
www.trendyol.com
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse yanında 8K dongle veriliyormuş, çok etkiler mi bilmiyorum.
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse yanında 500 TL'lik 4K dongle alacağım, 2200 civarı oluyor.
SteelSeries seviyorum. Apex Mini Pro kullanıyorum onun gibi minimalist bir şey de olabilir ama oyunlarda rahatsız etmezse iyi olur küçüklüğü.
RGB tercihimdir. Ama olmasa da olur Max verebileceğim 2600
Kendi bulduklarım bunlar. Sessiz switchli önerileriniz varsa ona da açığım pederle odalar yakın gece sıkıntı çıkabiliyor.

SteelSeries Aerox 3 Wireless Snow, 18000 CPI, RGB Optik Kablosuz Gaming Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Aerox 3 Wireless Snow, 18000 CPI, RGB Optik Kablosuz Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse yanında 500 TL'lik 4K dongle alacağım, 2200 civarı oluyor.
SteelSeries seviyorum. Apex Mini Pro kullanıyorum onun gibi minimalist bir şey de olabilir ama oyunlarda rahatsız etmezse iyi olur küçüklüğü.
Son düzenleyen: Moderatör: