2600TL'lik Wireless mouse önerisi

Bütçe
2600

Ravsr113

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf 4060ti 8GB
Amd ryzen 5 5600
Asus b450mk II
Meslek
Öğrenci
Scroll kısmı sağlam olması benim için çok önemli bayağı kullanıyorum.
RGB tercihimdir. Ama olmasa da olur Max verebileceğim 2600
Kendi bulduklarım bunlar. Sessiz switchli önerileriniz varsa ona da açığım pederle odalar yakın gece sıkıntı çıkabiliyor.

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse yanında 8K dongle veriliyormuş, çok etkiler mi bilmiyorum.

Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse yanında 500 TL'lik 4K dongle alacağım, 2200 civarı oluyor.

SteelSeries seviyorum. Apex Mini Pro kullanıyorum onun gibi minimalist bir şey de olabilir ama oyunlarda rahatsız etmezse iyi olur küçüklüğü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi bulduklarım bunlar. Sessiz switchli önerileriniz varsa ona da açığım pederle odalar yakın gece sıkıntı çıkabiliyor.

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse yanında 8K dongle veriliyormuş, çok etkiler mi bilmiyorum.

Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse yanında 500 TL'lik 4K dongle alacağım, 2200 civarı oluyor.

SteelSeries seviyorum. Apex Mini Pro kullanıyorum onun gibi minimalist bir şey de olabilir ama oyunlarda rahatsız etmezse iyi olur küçüklüğü.
F1 kesinlikle.

Tutuş şeklin palm grip ise m3 pro alın.
Tutuş şeklin claw veya fingertip ise f1 alın.

Tutuş şeklin palm grip ise m3 pro alın.
Tutuş şeklin claw veya fingertip ise f1 alın.
F1 alacağım. amd 5600 işlemcim var 4000 hz de lol ve valorant gibi oyunlarda ağır fps düşüsü yaşar mıyım ?

F1 alacağım. AMD 5600 işlemcim var 4000 Hz de LoL ve Valorant gibi oyunlarda ağır FPS düşüsü yaşar mıyım?

Yani yani hocam ama 4K Hz i pek önermem e sporcular bile 1000 Hz kullanıyor pek bir farkı yok bana göre.

Deneme yanılma ile öğrenirim 1000hz vs 4000hz nin 5600 üzerindeki etkisini.
F1 alacağım konuya yardım eden herkese teşekkür ederim.
konu kilit

Deneme yanılma ile öğrenirim 1000hz vs 4000hz nin 5600 üzerindeki etkisini.
F1 alacağım konuya yardım eden herkese teşekkür ederim.
konu kilit
4000Hz oynatır zorlanmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı