C Cagoba Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Temmuz ya da Ağustos gibi yeni bir oyun bilgisayarı almak istiyorum.Bütçem en fazla 2600 tl. Masaüstü de olabilir fakat dizüstü tercihimdir. Kafamda da Monster bilgisayarlar ön planda. Önerilerinizi bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
Temmuz ya da Ağustos gibi yeni bir oyun bilgisayarı almak istiyorum.Bütçem en fazla 2600 tl. Masaüstü de olabilir fakat dizüstü tercihimdir. Kafamda da Monster bilgisayarlar ön planda. Önerilerinizi bekliyorum
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2014 #2 MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA 2.500TL ve MSI Gaming Sırt Çantası - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar 55 TL. Süper ikili olacaklardır.
MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA 2.500TL ve MSI Gaming Sırt Çantası - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar 55 TL. Süper ikili olacaklardır.
PÖHH Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #3 Merhaba, masaüstü alacaksanız toplama almanızı öneririm. Buradan bütçenize uygun sistemi seçip toplayabilirsiniz. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Haziran 2014 » Technopat Dizüstü ise sana şunu öneriyorum kardeş: Asus N550KJ-CN167D. Fiyatı: 2636,78 TL En Ucuz Asus N550JK-CN167D Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları - Bilio.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
Merhaba, masaüstü alacaksanız toplama almanızı öneririm. Buradan bütçenize uygun sistemi seçip toplayabilirsiniz. Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Haziran 2014 » Technopat Dizüstü ise sana şunu öneriyorum kardeş: Asus N550KJ-CN167D. Fiyatı: 2636,78 TL En Ucuz Asus N550JK-CN167D Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları - Bilio.com
C Cagoba Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #4 SypeR dedi: MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA 2.500TL ve MSI Gaming Sırt Çantası - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar 55 TL. Süper ikili olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama zaten ben de bunu düşünüyordum. Başka bir öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
SypeR dedi: MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA 2.500TL ve MSI Gaming Sırt Çantası - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar 55 TL. Süper ikili olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama zaten ben de bunu düşünüyordum. Başka bir öneriniz var mı?
YMC Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #5 Msi modelleri var daha dusuk ozelliklere sahip ama aynı fiyat ya da daha pahalı. Neden öyle bilmiyorum, onları da dusunebilirsiniz.
Msi modelleri var daha dusuk ozelliklere sahip ama aynı fiyat ya da daha pahalı. Neden öyle bilmiyorum, onları da dusunebilirsiniz.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2014 #6 Cagoba dedi: Çok teşekkür ederim ama zaten ben de bunu düşünüyordum. Başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... En iyi tavsiye bu zaten.
Cagoba dedi: Çok teşekkür ederim ama zaten ben de bunu düşünüyordum. Başka bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... En iyi tavsiye bu zaten.
C Cagoba Hectopat Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #7 SypeR dedi: En iyi tavsiye bu zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014