Talhademiirci
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşım yeni bir PC almak istiyor. Ben ona PC toplamaya çalıştım. Bir de sizin fikrinizi alayım dedim.
www.incehesap.com
www.sinerji.gen.tr
Bu iki PC'yi topladım. Bütçesi 2650 TL. Arttırma yapamazmış. İkna etmeye çalıştım ancak olmadı.
Oyun oynarsa Valorant gibi oyunları oynar. YouTube'dan oyun testlerine baktım, Valorant'ta düşük ayarlarda 100 FPS. GTA 5'te sanırsam normal ayarlarda 50 FPS alıyor. Bu sistem onu idare eder mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: 2. el istemiyor.
2. not: İncehesap'tan topladığım PC'de Frisby PSU var. O iyi mi bilmiyorum.Yyorumlarında iyi yazıyor, ondan koydum. Hata yaptıysam affedin.
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.
5Z4END9Y kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.
Oyun oynarsa Valorant gibi oyunları oynar. YouTube'dan oyun testlerine baktım, Valorant'ta düşük ayarlarda 100 FPS. GTA 5'te sanırsam normal ayarlarda 50 FPS alıyor. Bu sistem onu idare eder mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: 2. el istemiyor.
2. not: İncehesap'tan topladığım PC'de Frisby PSU var. O iyi mi bilmiyorum.Yyorumlarında iyi yazıyor, ondan koydum. Hata yaptıysam affedin.