2650 TL sistem önerisi

Talhademiirci

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşım yeni bir PC almak istiyor. Ben ona PC toplamaya çalıştım. Bir de sizin fikrinizi alayım dedim.
Bu iki PC'yi topladım. Bütçesi 2650 TL. Arttırma yapamazmış. İkna etmeye çalıştım ancak olmadı.
Oyun oynarsa Valorant gibi oyunları oynar. YouTube'dan oyun testlerine baktım, Valorant'ta düşük ayarlarda 100 FPS. GTA 5'te sanırsam normal ayarlarda 50 FPS alıyor. Bu sistem onu idare eder mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: 2. el istemiyor.
2. not: İncehesap'tan topladığım PC'de Frisby PSU var. O iyi mi bilmiyorum.Yyorumlarında iyi yazıyor, ondan koydum. Hata yaptıysam affedin.

Ayrı ayrı alabilirseniz şunu önerebilirim.
Toplam 2700TL'ye uzay montaj çok iyi oldu, kasa gerekiyorsa eski bir kasanın içine yerleştirebilirsiniz.

Selamlar arkadaşım yeni bir PC almak istiyor. Ben ona PC toplamaya çalıştım. Bir de sizin fikrinizi alayım dedim.
Bu iki PC'yi topladım. Bütçesi 2650 TL. Arttırma yapamazmış. İkna etmeye çalıştım ancak olmadı.
Oyun oynarsa Valorant gibi oyunları oynar. YouTube'dan oyun testlerine baktım, Valorant'ta düşük ayarlarda 100 FPS. GTA 5'te sanırsam normal ayarlarda 50 FPS alıyor. Bu sistem onu idare eder mi?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Not: 2. el istemiyor.
2. not: İncehesap'tan topladığım PC'de Frisby PSU var. O iyi mi bilmiyorum.Yyorumlarında iyi yazıyor, ondan koydum. Hata yaptıysam affedin.

2 adet.
Bu bütçede uzay sistem kullanmak en mantıklısı.

Toplam 2700TL'ye uzay montaj çok iyi oldu, kasa gerekiyorsa eski bir kasanın içine yerleştirebilirsiniz.
Fan gerekiyor. https://www.akakce.com/arama/?q=Snowman m200

Arkadaşların attığı Ryzen 3 2200G sistem toplayın içindeki Vega 8 Athlon 3000G Vega 3'ten daha güçlü oyunlarda daha iyi performans gösterir.

2 adet.
Arkadaşa kasalı sistem almak istiyor malesef
ayrı ayrı da olmasın dedi şimdi sordum

2 adet.
Benim attığım sistem nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı