Henker_01 Picopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 193 Yer Pc başında 26 Nisan 2021 #21 yani 2 çekirdek cpu dahili bir grafik belleği olmadan 4 gb ram ile iyi sonuçlar verebileceğini sanmıyorum Talhademiirci dedi: Bu sistem mi daha iyi olur benim şimdi attığım sistem mi? Genişletmek için tıkla... Yani arkadaşın gine iyi düşünsün ikinci el güzel kasalar var temiz kullanılmış.
yani 2 çekirdek cpu dahili bir grafik belleği olmadan 4 gb ram ile iyi sonuçlar verebileceğini sanmıyorum Talhademiirci dedi: Bu sistem mi daha iyi olur benim şimdi attığım sistem mi? Genişletmek için tıkla... Yani arkadaşın gine iyi düşünsün ikinci el güzel kasalar var temiz kullanılmış.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 26 Nisan 2021 #22 Talhademiirci dedi: Tamam onu söylüyorum o zaman teşekkürler. Bu sistemi alacağım sizin attığınızla aynı bir tek anakartı M.2 anakart yaptım. M4ULYJHS kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Talhademiirci dedi: Tamam onu söylüyorum o zaman teşekkürler. Bu sistemi alacağım sizin attığınızla aynı bir tek anakartı M.2 anakart yaptım. M4ULYJHS kodlu Özel Toplama Bilgisayar Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz. www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.