Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Ağustos 2024 #11 En son böyle yaptım epeydir siyah kullanmıyordum çok güzel gözüküyor bence ama hangisi olsun karar veremedim öteki de fazla beyaz gibi sanki.
En son böyle yaptım epeydir siyah kullanmıyordum çok güzel gözüküyor bence ama hangisi olsun karar veremedim öteki de fazla beyaz gibi sanki.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #12 Monarch Leviathan dedi: En son böyle yaptım epeydir siyah kullanmıyordum çok güzel gözüküyor bence ama hangisi olsun karar veremedim öteki de fazla beyaz gibi sanki. Eki Görüntüle 2283695 Genişletmek için tıkla... Elinizde dış taraf için siyah keycapler varsa dış tarafı siyah iç tarafı beyaz yapmak daha güzel durur bence.
Monarch Leviathan dedi: En son böyle yaptım epeydir siyah kullanmıyordum çok güzel gözüküyor bence ama hangisi olsun karar veremedim öteki de fazla beyaz gibi sanki. Eki Görüntüle 2283695 Genişletmek için tıkla... Elinizde dış taraf için siyah keycapler varsa dış tarafı siyah iç tarafı beyaz yapmak daha güzel durur bence.