F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 14 Ocak 2022 #1 Bilgisayarıma RAM takviyesi yapmak istiyordum sonra İtopya indirimlerini gördüm. Orada şöyle bir RAM gördüm bilgisayarıma taksam çalışır mı? Sorun çıkarır mı? Şimdiki kullandığım RAM özellikleri. DDR4 2666 MHz. https://www.itopya.com/gskill-8gb-ripjaws-v-kirmizi-3000mhz-cl16-ddr4-single-kit-ram_u8035 bunu almayı düşünüyorum.
Bilgisayarıma RAM takviyesi yapmak istiyordum sonra İtopya indirimlerini gördüm. Orada şöyle bir RAM gördüm bilgisayarıma taksam çalışır mı? Sorun çıkarır mı? Şimdiki kullandığım RAM özellikleri. DDR4 2666 MHz. https://www.itopya.com/gskill-8gb-ripjaws-v-kirmizi-3000mhz-cl16-ddr4-single-kit-ram_u8035 bunu almayı düşünüyorum.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #2 Sizdeki ram e uyum sağlayıp 2666MHz çalışacaktır sorun olmaz.
F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 14 Ocak 2022 #3 Chessboy dedi: Sizdeki ram e uyum sağlayıp 2666MHz çalışacaktır sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam eğer bir sorun olmadan çalışır ise alacağım cevabınız için teşekkürler.
Chessboy dedi: Sizdeki ram e uyum sağlayıp 2666MHz çalışacaktır sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam eğer bir sorun olmadan çalışır ise alacağım cevabınız için teşekkürler.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #4 Foreverx dedi: Peki hocam eğer bir sorun olmadan çalışır ise alacağım cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cl değerleri de uyumlu ise MHz farkı sorun olmaz düşük olan hıza göre ayarlanır ve çalışmaya devam eder.
Foreverx dedi: Peki hocam eğer bir sorun olmadan çalışır ise alacağım cevabınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Cl değerleri de uyumlu ise MHz farkı sorun olmaz düşük olan hıza göre ayarlanır ve çalışmaya devam eder.
F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 14 Ocak 2022 #5 Chessboy dedi: CL değerleri de uyumlu ise MHz farkı sorun olmaz düşük olan hıza göre ayarlanır ve çalışmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Kullandığım RAM CL16 attigimda CL16 sorun olmaz galiba.
Chessboy dedi: CL değerleri de uyumlu ise MHz farkı sorun olmaz düşük olan hıza göre ayarlanır ve çalışmaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Kullandığım RAM CL16 attigimda CL16 sorun olmaz galiba.
Djibril Cisse Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 425 Çözümler 3 14 Ocak 2022 #6 Foreverx dedi: Kullandığım RAM CL16 attigimda CL16 sorun olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... sorun yok... alabilirsin...
Foreverx dedi: Kullandığım RAM CL16 attigimda CL16 sorun olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... sorun yok... alabilirsin...