Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 ADATA 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ADATA 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 2 666MHz CL19 SODIMM Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 2 666MHz CL19 SODIMM Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2666MHz CL18 1.2V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2666MHz CL18 1.2V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Vatandan olması benim için önemli. 2666MHz olması şart maksimum o kadar destekliyor laptopum.
ADATA 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ADATA 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 2 666MHz CL19 SODIMM Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 2 666MHz CL19 SODIMM Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2666MHz CL18 1.2V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2666MHz CL18 1.2V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Vatandan olması benim için önemli. 2666MHz olması şart maksimum o kadar destekliyor laptopum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #2 GSKILL daha iyi gibi görünüyor. CL18 var. CL değeri ne kadar düşükse, gecikme süresi de o kadar düşer.
GSKILL daha iyi gibi görünüyor. CL18 var. CL değeri ne kadar düşükse, gecikme süresi de o kadar düşer.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Adrastos dedi: GSKILL daha iyi gibi görünüyor. CL18 var. CL değeri ne kadar düşükse, gecikme süresi de o kadar düşer. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm hocam ama aklıma takılan soğutması falan.
Adrastos dedi: GSKILL daha iyi gibi görünüyor. CL18 var. CL değeri ne kadar düşükse, gecikme süresi de o kadar düşer. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm hocam ama aklıma takılan soğutması falan.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 Fikirsiz dedi: Bende öyle düşündüm hocam ama aklıma takılan soğutması falan. Genişletmek için tıkla... Üçünün de üzeceğini düşünmüyorum. ADATA SSD açısından başarılı bir marka fakat, RAM açısından nasıldır bilemiyorum. Üçü arasından tercih yapacak olsam CL değeri için GSKILL tercih ederdim.
Fikirsiz dedi: Bende öyle düşündüm hocam ama aklıma takılan soğutması falan. Genişletmek için tıkla... Üçünün de üzeceğini düşünmüyorum. ADATA SSD açısından başarılı bir marka fakat, RAM açısından nasıldır bilemiyorum. Üçü arasından tercih yapacak olsam CL değeri için GSKILL tercih ederdim.