missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:34 #1 Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 381 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Perşembe 21:38 #2 missy5566 dedi: Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama alınır mı orasını bilmiyorum piyasası hakkında bilgim yok.
missy5566 dedi: Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Güvenilir ama alınır mı orasını bilmiyorum piyasası hakkında bilgim yok.
Furkan19230 Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:39 #3 missy5566 dedi: Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... slim güzel oldugu için alınabilir
missy5566 dedi: Merhaba. Trendyol'dan PS5 iki kollu Slim CD'siz versiyon buldum. Sizce alınır mı? Güvenilir midir? Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol - Fiyatı, Yorumları Sony Playstation 5 Slim Digital Edition Ithalatçı Garantili 2 Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... slim güzel oldugu için alınabilir
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:40 #4 Güvenilirse alıcağım hocam sanırım 9 taksit de yapıyor. Ekşi sözlük de yorumlar olumlu değil hocam ama.
Güvenilirse alıcağım hocam sanırım 9 taksit de yapıyor. Ekşi sözlük de yorumlar olumlu değil hocam ama.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 381 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Perşembe 21:43 #5 missy5566 dedi: Güvenilirse alıcağım hocam sanırım 9 taksit de yapıyor. Ekşi sözlük de yorumlar olumlu değil hocam ama. Genişletmek için tıkla... hocam trendyolda 9.3 puanlı bir mağaza nasıl güvenilir olamaz?
missy5566 dedi: Güvenilirse alıcağım hocam sanırım 9 taksit de yapıyor. Ekşi sözlük de yorumlar olumlu değil hocam ama. Genişletmek için tıkla... hocam trendyolda 9.3 puanlı bir mağaza nasıl güvenilir olamaz?
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:45 #6 Arthur1 dedi: hocam trendyolda 9.3 puanlı bir mağaza nasıl güvenilir olamaz? Genişletmek için tıkla... Ekşi sözlük de baya bi kötü yorum var hocam.
Arthur1 dedi: hocam trendyolda 9.3 puanlı bir mağaza nasıl güvenilir olamaz? Genişletmek için tıkla... Ekşi sözlük de baya bi kötü yorum var hocam.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci Perşembe 21:45 #7 Alınır fakat aynı paraya PC alıp game pad ile oynarsın ama tercih meselesi.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 716 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 21:48 #8 Lose and win dedi: Alınır fakat aynı paraya PC alıp game pad ile oynarsın ama tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Pc var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor.
Lose and win dedi: Alınır fakat aynı paraya PC alıp game pad ile oynarsın ama tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Pc var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci Perşembe 21:49 #9 missy5566 dedi: PC var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Attıgınız satıcı güvenli ben olsam alırdım bu satıcıdan.
missy5566 dedi: PC var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Attıgınız satıcı güvenli ben olsam alırdım bu satıcıdan.
Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 381 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek Perşembe 21:50 #10 missy5566 dedi: Pc var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor. Genişletmek için tıkla... PC varsa PS5e gerek yokki hocam. Gamepad alırsın pcden oynarsın birçok oyun var. İlla alcam diyorsan satıcı güvenilir emin olabilirsin.
missy5566 dedi: Pc var hocam ama işte güvdnilir satıcı bulmak zor. Genişletmek için tıkla... PC varsa PS5e gerek yokki hocam. Gamepad alırsın pcden oynarsın birçok oyun var. İlla alcam diyorsan satıcı güvenilir emin olabilirsin.