27.000 TL hazır veya toplama sistem tavsiyesi

Bütçe
27.000 TL

ercannsn

Centipat
Arkadaşlar konu biraz karışık olabilir, şimdi benim elimde Ryzen 5 5600X ve 1050 Ti sistem var, ekran kartımı yükselteceğim. Bu yüzden ofise bir bilgisayar alacağız. 27.000 TL civarındaki onun ekran kartını ben kendi bilgisayarıma takacağım, bu 1050 Ti ise ofis bilgisayarına takacağım.

Genellikle %95 CS2 oynuyorum ve FPS benim için çok önemli şu an. Hazır veya toplama şeklinde olabilir benim için fark etmiyor sadece bütçeyi geçmesin yeter. Bu zamanlarda herkes AMD RX 6800 öneriyor ama AMD ekran kartları ile aram pek iyi değil ve bilgili değilimdir, sizin öneriniz nedir yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ek olarak sistemde 1TB M.2 SSD bulunursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

7500F-6700XT veya 4060 Ti hazır sistemler var o sistemlerden birini satın alıp kendi bilgisayarın olarak kullan. Elindeki 1050 Ti sistemi de ofis için kullanın.

7500F-6700XT veya 4060 Ti hazır sistemler var o sistemlerden birini satın alıp kendi bilgisayarın olarak kullan. Elindeki 1050 Ti sistemi de ofis için kullanın.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam işlemciyi R5 5600 düşünüyorum ofis için, gerekirse ilerleyen zamanlarda kendi işlemcimi R9 upgrade yapabilirim RX 6800 hakkında bir yorumunuz var mıdır sıkıntı yaşar mıyım testlere baktığımda çoğu karta göre üstün durumda. Bir de ben de hazır olarak Thermaltake 600W 80 Plus bir PSU var sıkıntı yaşar mıyım bu ekran kartları ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…