Daeron157 Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 108 22 Mayıs 2022 #1 27.000 TL ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim çok yüzeysel. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör, bütçeye dahil.
27.000 TL ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim çok yüzeysel. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör, bütçeye dahil.
KeremYlmz_51 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #2 Daeron157 dedi: 27.000 TL ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim çok yüzeysel. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör, bütçeye dahil. Genişletmek için tıkla... AMD mi yoksa Intel mi tercih edersiniz?
Daeron157 dedi: 27.000 TL ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum fakat bu konuda bilgim çok yüzeysel. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör, bütçeye dahil. Genişletmek için tıkla... AMD mi yoksa Intel mi tercih edersiniz?
Daeron157 Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 108 22 Mayıs 2022 #3 KeremYlmz_51 dedi: AMD mi yoksa Intel mi tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci konusunda fark etmez. Ekran kartında NVIDIA RTX serisi tercih ederseniz sevinirim.
KeremYlmz_51 dedi: AMD mi yoksa Intel mi tercih edersiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci konusunda fark etmez. Ekran kartında NVIDIA RTX serisi tercih ederseniz sevinirim.
KeremYlmz_51 Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 Daeron157 dedi: İşlemci konusunda fark etmez. Ekran kartında NVIDIA RTX serisi tercih ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası beğenmediğiniz bir şey olursa özelleştirebilirsiniz
Daeron157 dedi: İşlemci konusunda fark etmez. Ekran kartında NVIDIA RTX serisi tercih ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası beğenmediğiniz bir şey olursa özelleştirebilirsiniz