En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçe 30 k bandına çıkarsa DDR5 toplanabilir monitör dahil.
Hocam hiç ama hiç bilmediğimden soruyorum. Bu anakartta Bluetooth wifi varm değil mi ?
Ekran kartı zaten 1 fanlı. Bu yaz sıcaklarında ısınır mı ?
PSU ve anakartı doğru düzgün seçemedim. İlerleyen yıllarda sıkıntı olur mu ?
Parçalar kasaya sığar mı ?
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçe 30 k bandına çıkarsa DDR5 toplanabilir monitör dahil
Hocam hiç ama hiç bilmediğimden soruyorum. Bu anakartta Bluetooth Wi-Fi varm değil mi?
Ekran kartı zaten 1 fanlı. Bu yaz sıcaklarında ısınır mı?
PSU ve anakartı doğru düzgün seçemedim. İlerleyen yıllarda sıkıntı olur mu?
Parçalar kasaya sığar mı?
Bilmediğimden hocam. Anakart nasıl peki hocam fiyatına göre? Bir de ekran kartı yine fiyatına göre nasıldır?
Anakart iyi Bluetooth desteği var diye biliyorum. Ekran kartını tek fanlı almanızı önermem. 500 daha koyup çift fanlı almak daha iyi olur. Attığım 12400F-4060 sisteme bakın.
Anakart iyi Bluetooth desteği var diye biliyorum. Ekran kartını tek fanlı almanızı önermem. 500 daha koyup çift fanlı almak daha iyi olur. Attığım 12400F-4060 sisteme bakın.
Anakarta dikkat etmemişim diğer arkadaşın dedigi gibi uyumlu degil tek fanlı ekran kartı ise oynayacağınız oyunlara da bağlı tabii ki. Agır oyun oynayacaksan performansından pek memnun olmazsın soğutmanın performansından.