27.000 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
27000 TL
Kullanılmış parça vs olmuyor değil mi hocam galiba kutusuz geliyor çünkü.

O sisteme yarın mağazadan bakacağım hocam teşekkür ederim.

Kutularını yanında gönderiyorlar diye biliyorum. Kullanılmış parça olamaz. Fiyatlar Web’e özel.

Vatan bilgisiayar bütün parçaları sıfır gönderiyor arkadaşım oradan aldı hepsi sıfır garantili kanka.

Bir de yakın zamanlarda daha uygun hazır sistemler piyasaya çıkar mı sizce yoksa bunu alıp geçeyim mi ?

Toplamak ve hazır sistem almak arasındaki fiyat farkına değer mi hocam sırf kutu için?

Anladım teşekkür ederim.

Kanka ben ekran kartını tek ikinci el aldım menunumda diğer parçaların hepsi yurt dışı X99 sistemler genelikle server icin kulanılıyor benim işlemcim Xeon E5 2697 V4 32 çekirdek 2000 TL AliExpress'te ama bu işlemciyi alacaksan X99 anakart alman lazım RAM'larda ECC RAM olmalı.

Ama kanka bu dedim sistemi toplacaksan tanıdıgım bilgisayardan anlayan biri olması lazım.

Var hocam. Ya zaten tıp okuyacağım bunu sadece oyun dizi film için kullanacağım da bütçe olarak sıkışık olduğum için en fiyat performans kasa lazım hocam. Sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa Vatan'dakini alayım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…