hocam buna ne diyorsunuz![]()
SUNRISE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
4060Tİ kas gücü olarak 4060 i dövüyor bildiğin, lakin am4 soket hocam. Geleceğe dönük sistem istiyordan benim attığım daha iyi olur.hocam buna ne diyorsunuz
![]()
AMD 5600 MPK-A520M-A PRO- RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB OC-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600 MPK-A520M-A PRO- RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8GB OC-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
hocam öyle ama sizin attığınız 8gb bu 16gb ciddi fark var gibi ya alan arkadaşım yakın zamanda yükseltmez gibi . al derseniz direk alacağım bunu , varmıdır bu fiyat bandında başka ? veya attığım link de ufak ayarlamalar yapıp bana tekrar paylaşabilirseniz güzel olur . Bu kasa olayları beni çok yoruyor çok fazla kombinasyon var.4060Tİ kas gücü olarak 4060 i dövüyor bildiğin, lakin am4 soket hocam. Geleceğe dönük sistem istiyordan benim attığım daha iyi olur.
16GB olması bir şey ifade etmiyor kanka. Performans olarak öyle ahım şahım fark yok. Sen AM5 sistemi al. Arkadaşın uzun ömürlü sistem arıyor ise zaten güncel sokete yönelmek zorunda.hocam öyle ama sizin attığınız 8gb bu 16gb ciddi fark var gibi ya alan arkadaşım yakın zamanda yükseltmez gibi . al derseniz direk alacağım varmıdır bu fiyat bandında ? veya attığım linkde ufak ayarlamalar yapıp bana tekrar paylaşabilirseniz güzel olur .
anladım , sizin bu attığınız ilk linkte soğutucu da önermiştiniz de bahsettiğim arkadaşın pek tecrübesi yok yapamaz kendisi muhtemelen , ciddi bir fark olurmu peki16GB olması bir şey ifade etmiyor kanka. Performans olarak öyle ahım şahım fark yok. Sen AM5 sistemi al. Arkadaşın uzun ömürlü sistem arıyor ise zaten güncel sokete yönelmek zorunda.
İnternette çokca örnek video var. Hiç yapamıyor ise bir bilgisayarcıya götürür halleder.anladım , sizin bu attığınız ilk linkte soğutucu da önermiştiniz de bahsettiğim arkadaşın pek tecrübesi yok yapamaz kendisi muhtemelen , ciddi bir fark olurmu peki
tam ben yazıyordum bitmiş diyeİnternette çokca örnek video var. Hiç yapamıyor ise bir bilgisayarcıya götürür halleder.
Ek olarak attığım soğutucunun stoğu yok. Bunu alabilirsin. @Rosez
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Diğer soruna gelirsek bu işlemci stok fan ile 90 ve üstü dereceleri görüyor maalesef. Arkadaşının donanım bilgisi olmadığı belli, Undervolt'da yapamayacağına göre mecbur soğutucu almak zorunda.tam ben yazıyordum bitmiş diyeteşekkürler .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.