27.000 TL'ye sistem önerisi

Rosez

Decapat
Daha fazla  
Başlık belli. Uzun vade gidecek uğraşmayacağım eğer mümkünse geliştirmeye açık bir kasa önerisi bekliyorum. Bütçeyi maalesef aşamam belki 500 TL falan anca aşabilirim.

hocam buna ne diyorsunuz

hocam buna ne diyorsunuz
4060Tİ kas gücü olarak 4060 i dövüyor bildiğin, lakin am4 soket hocam. Geleceğe dönük sistem istiyordan benim attığım daha iyi olur.

4060Tİ kas gücü olarak 4060 i dövüyor bildiğin, lakin am4 soket hocam. Geleceğe dönük sistem istiyordan benim attığım daha iyi olur.
hocam öyle ama sizin attığınız 8gb bu 16gb ciddi fark var gibi ya alan arkadaşım yakın zamanda yükseltmez gibi . al derseniz direk alacağım bunu , varmıdır bu fiyat bandında başka ? veya attığım link de ufak ayarlamalar yapıp bana tekrar paylaşabilirseniz güzel olur . Bu kasa olayları beni çok yoruyor çok fazla kombinasyon var.

hocam öyle ama sizin attığınız 8gb bu 16gb ciddi fark var gibi ya alan arkadaşım yakın zamanda yükseltmez gibi . al derseniz direk alacağım varmıdır bu fiyat bandında ? veya attığım linkde ufak ayarlamalar yapıp bana tekrar paylaşabilirseniz güzel olur .
16GB olması bir şey ifade etmiyor kanka. Performans olarak öyle ahım şahım fark yok. Sen AM5 sistemi al. Arkadaşın uzun ömürlü sistem arıyor ise zaten güncel sokete yönelmek zorunda.

16GB olması bir şey ifade etmiyor kanka. Performans olarak öyle ahım şahım fark yok. Sen AM5 sistemi al. Arkadaşın uzun ömürlü sistem arıyor ise zaten güncel sokete yönelmek zorunda.
anladım , sizin bu attığınız ilk linkte soğutucu da önermiştiniz de bahsettiğim arkadaşın pek tecrübesi yok yapamaz kendisi muhtemelen , ciddi bir fark olurmu peki

anladım , sizin bu attığınız ilk linkte soğutucu da önermiştiniz de bahsettiğim arkadaşın pek tecrübesi yok yapamaz kendisi muhtemelen , ciddi bir fark olurmu peki
İnternette çokca örnek video var. Hiç yapamıyor ise bir bilgisayarcıya götürür halleder.

Ek olarak attığım soğutucunun stoğu yok. Bunu alabilirsin. @Rosez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı