27.000TL'ye kadar monitör dahil sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
25-27k

BoyarBuhan

Hectopat
Selamlar. Hocam eski PC'den kalma SSD'ler zaten mevcut o yüzden SSD olsa da olur hazır sistemde olmasa da olur. Daha ucuz olacağı için hazır sistem düşünüyorum ama toplama da uyguna getirebilecek varsa tatlı olur. Baktım fiyat bandında alına bilecek en iyi ekran kartı herhalde Intel'in A750 olabilir bilemiyorum dediğim gibi. FPS oyunu pek oynamam 32434 Hz olmasına gerek yok hani ekranın şu an kullandığım FHD ekran 90 Hz gibi bir şey olması lazım ve bakana kadar fark etmemiştim bile :D. QHD monitör olursa güzel olur hani sistemde tabii QHD oyun kaldırabilecek ayarda olursa.

Kısacası az paraya çok ekmek istiyor yine bir Türk genci. Varsa fikri olan önerilere açığım.

Elinde SSD olduğundan sisteme SSD katmadım.
Toplamda 28k. Eğer bütçen işlemci soğutucu almaya çıkmıyorsa attığım işlemcinin stok soğutuculu halini alabilirsin 1ay sonra değişmen iyi olur. Bu monitörü seçme amacım bütçeni çok geçmemekti.

Yok ya hocam 2.el parça olmasın temiz olsun bizim olsun kafasındayım. Doğru söylemek gerekirse biraz da güvenmiyorum hani.

Elinde SSD olduğundan sisteme SSD katmadım.
Toplamda 28k. Eğer bütçen işlemci soğutucu almaya çıkmıyorsa attığım işlemcinin stok soğutuculu halini alabilirsin 1ay sonra değişmen iyi olur. Bu monitörü seçme amacım bütçeni çok geçmemekti.

RX 7600 da çok konuşulan bir ekran kartı aslında o da olabilir. Benim kafamda A750 temelli bir sistem vardı daha ucuz olması ve fiyat performans olmasından ötürü. Güzel öneri inceleyeceğim. Tek sıkıntı sistemin Full HD temelli olması. Hani şu anda yeni oyunları olmasa bile çoğu oyunu ben kendi sisteminde oynuyorum az buçuk o ayarlarda. Yetmeyeni de GFN gibi bulut sistemleri ile oynayabiliyorum.

Sistem toplanacksa mümkünse en azından 2K oynaya bilelim gözlerimiz şenlensin istiyorum

Yok ya hocam 2.el parça olmasın temiz olsun bizim olsun kafasındayım. Doğru söylemek gerekirse biraz da güvenmiyorum hani.

RX 7600 da çok konuşulan bir ekran kartı aslında o da olabilir. Benim kafamda A750 temelli bir sistem vardı daha ucuz olması ve fiyat performans olmasından ötürü. Güzel öneri inceleyeceğim. Tek sıkıntı sistemin Full HD temelli olması. Hani şu anda yeni oyunları olmasa bile çoğu oyunu ben kendi sisteminde oynuyorum az buçuk o ayarlarda. Yetmeyeni de GFN gibi bulut sistemleri ile oynayabiliyorum.

Sistem toplanacksa mümkünse en azından 2K oynaya bilelim gözlerimiz şenlensin istiyorum
Hocam 27 bin tlye 2k monitör kullanmak mantıklı değil. RX7600 bu bütçe için alabileceğiniz en mantıklı sistemlerden birisi günümüz AAA veya AA oyunlarından (2k) 60 fps zar zor verir sonraki seneler 45-30 fps diye gider zaten sonra illah edersiniz ki. Birde üstüne A750 temelli daha kötü bir kart (RX7600 ile kıysanlandığında) ile 2k deneyim istiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı