27" 10 Bit 2K Monitör Tavsiyesi

Makaleler
2
Kronik sorunu olmayan, renkleri güzel gösteren bir monitör arıyorum. Önceki monitörümde siyahlar tam bir eziyetti film izlenmiyordu. IPS panel, 27 Inch, 10 Bit destekli monitör arıyorum. Aklımda olan model LG-GN800 B. Kronik sorunu var mıdır? Alınır mı?
Bütçem 6000-7000 arası.

LG27GL850-B kullandım LG-GN880-B de kullandım ama LG'nin servisi çok kötüdür LG tercih etmenizi önermem bu da size bir yardımmı olarak algılarsınız bilmem ama LG'den uzak durun servisini bilir misiniz bilmem ama küçücük alet için iade vermemek için ayıptır söylemesi k*çlarını yırttılar asusa yönelin ya da MSI.

Rapid IPS nanodan sonra gelen 2.sırada yer alan bir IPS panel türü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Paylaştığım yabancı incelemede yanlış hatırlamıyorsam diğer monitörlerle kontrast değerler listesi ve sıralaması da vardı. Orada LG Nano IPS kullanan LG ve Dell marka monitörler de var. Kontrast açısından Nano IPS monitörlerin önerdiğimden kötü olduğu ölçümle sabit. Sana bana göre durumu yok bu hususta.
Dakika 12:44'de kontrast listesi.

Son düzenleme:

Söylediğim LG-GN800 b modeli ile MSI arasında yaklaşık 3 bin TL fark var. Sizce aradaki farka değer mi ?

Rapid IPS nano IPS'den üstünmü onumu diyorsun dostum.
Söylediğim LG-GN800 b modeli ile MSI arasında yaklaşık 3 bin TL fark var. Sizce aradaki farka değer mi?

Bu quantum dot teknolojili olanı bir de MAG274QRF var.

GL gn arası sadece bir kodlama bazı GL model gnden üstün olabilir bunu isim olarak düşünün size monitör araştırması yapıp geri dönüş sağlarım hatta vardı önerebileceğim.
Biraz bir saniye.

LG GL ve gn farkı nedir hocam? Monitörden pek anlamıyorum. Bri de laptopum GP66 11ug mini DisplayPort ile 2K 144 Hz 10bit alınır mı?

Söylediğim LG-GN800 b modeli ile MSI arasında yaklaşık 3 bin TL fark var. Sizce aradaki farka değer mi ?
800-B modelinin de kontrast oranı pek başarılı değil, 274QRF-QD'nin satıcısı da outlet ürün satıyor.
2K değil ama Odyssey G7'ye baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…