The Samsung Odyssey G7 S28AG70 is the first 4k monitor in Samsung's Odyssey gaming lineup. It has a 144Hz refresh rate with HDMI 2.1 inputs, meaning you can achi...
The Samsung Odyssey G7 S28AG70 is the first 4k monitor in Samsung's Odyssey gaming lineup. It has a 144Hz refresh rate with HDMI 2.1 inputs, meaning you can achi...
RTX 3070 4K kartı değil ama günlük kullanımda 4K, oyunda gerekirse 2K/1080p'ye çekip kullanabilirsiniz. CS-Valorant gibi oyunlarda 1080p'de darboğaz olabilir ama alacağınız FPS 144'ü geçeceği için oluşacak darboğazın önemi yok.
Samsung Türkiye'de bilgisayar monitörleri satın alın. Oyun, multimedya ve iş için tüm PC monitörlerini karşılaştırın. Ücretsiz Teslimat ve Faizsiz finans.
Samsung Türkiye'de bilgisayar monitörleri satın alın. Oyun, multimedya ve iş için tüm PC monitörlerini karşılaştırın. Ücretsiz Teslimat ve Faizsiz finans.
Odyssey G5 kullanıyorum oldukça da hesaplı bir fiyata almıştım. Normalde 8 bit olduğu yazılı ama AMD uygulamasıyla 10 bite yükseltebildim ve şu an 10 bitte. DP bağlantısı ile 120Hz - 2K'da 10 bit alabiliyorum. Bir program üzerinden teste de tabii tuttum 1.07 milyar renk alabiliyormuşum.