27" 10 Bit 2K Monitör Tavsiyesi

800-B modelinin de kontrast oranı pek başarılı değil, 274QRF-QD'nin satıcısı da outlet ürün satıyor.
2K değil ama Odyssey G7'ye baktınız mı?
Hocam uzun zamandır bu ürünü düşünüyorum alsam mı diye. Bu ürünü diğer 4k 144hz monitorlerden ucuz kılan handikapı nedir ?

10 bit değildi galiba bakmıştım.
10-Bit.

Hocam uzun zamandır bu ürünü düşünüyorum alsam mı diye. Bu ürünü diğer 4k 144hz monitorlerden ucuz kılan handikapı nedir ?
İyi HDR deneyimi sunmaz.

Teşekkür ederim. Peki sizce rtx 3070 vs r5 3600 bi sistem için bu monitor gereksiz mi kalır ?

Teşekkür ederim. Peki sizce rtx 3070 vs r5 3600 bi sistem için bu monitor gereksiz mi kalır ?
RTX 3070 4K kartı değil ama günlük kullanımda 4K, oyunda gerekirse 2K/1080p'ye çekip kullanabilirsiniz. CS-Valorant gibi oyunlarda 1080p'de darboğaz olabilir ama alacağınız FPS 144'ü geçeceği için oluşacak darboğazın önemi yok.

Hocam kendi sitesinde 8 bit yazıyor.

Panel gerçek 8-Bit ise FRC ile birlikte 10-Bit olabiliyor.

Hardware Unboxed'ın incelemesinde de 8+FRC olduğu yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Odyssey G5 kullanıyorum oldukça da hesaplı bir fiyata almıştım. Normalde 8 bit olduğu yazılı ama AMD uygulamasıyla 10 bite yükseltebildim ve şu an 10 bitte. DP bağlantısı ile 120Hz - 2K'da 10 bit alabiliyorum. Bir program üzerinden teste de tabii tuttum 1.07 milyar renk alabiliyormuşum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-08 024010.png
    41 KB · Görüntüleme: 60
Dell S2721DGFA önerecektim ama hiçbir yerde stokta yok. Kendim kullanıyorum herkese öneriyorum çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…