27" 1080P ve 2K monitör tavsiyesi

alp132

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba aklımda birkaç soru var ve karar veremediğim birkaç model var. Öncelikle genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum CS:GO, LOL, Valorant gibi ve üst düzey bir sistemim var yani 240FPS değerlerine kadar rahatça çıkabiliyorum. Aklımda ki soru şu eğer 240Hz 27inch 1080P monitör alırsam çok büyük kaçar mı beni rahatsız eder mi? İnternette okuduğum bazı yorumlar 1080P 27inch için yetersiz olduğu ve piksel sayacağımı belirttiler bu beni korkuttu açıkçası. 2. olarak da eğer 1440P 144Hz 27inch bir monitör tercih edersem örneğin CS:GO'da 1280X1024 çözünürlüğünde oynuyorum beni rahatsız eder mi? Birkaç forumda okuduğum kadarıyla eğer 1440P monitör alıyorsan bütün oyunları bu çözünürlükte oynamam gerektiğini yazmışlar, yani düşük çözünürlüğe çekip oynamam beni rahatsız edecekmiş. 1440P monitörü ara sıra GTA 5, Assassin's Creed gibi görüntü ayarlarının ve renklerin güzel olmasını istiyorum bu sebepten düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim. Son olarak bütçem 4.000TL civarında ona göre monitörler önerebilirsiniz. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı