27" 1440p monitor onerisi

bumudur

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 27" 1440p monitor ihtiyacım var, kullanimim genellikle film/dizi izlemek ve Single Player oyunlar oynamak(WoW disinda) o yuzden oyle 240-360 Hz monitorlere ihtiyacım yok zaten PC o FPS'lere cikmiyor.
Asil istedigim 144-180 Hz arasi goruntu kalitesi ve renkleri iyi olan bir monitor bulmak, tabii ki bütçe dahilinde obur turlu zaten direkt OLED alirdim.

Inceledigim kadariyla Q27g3xmn cok oneriliyor ancak herhangi bir stok bulamadim. Buldugum iki ürün var. AOC Q27g4X(13.000) ve ASUS XG27acs(10.600) yakin fiyat bandindalar, ASUS'un renkleri daha iyi deniyor ama sizlerin de fikrini almak isterim. İlla bu ikisinden biri olacak gibi dusuncem de yok, 15.000 bandina kadar cikabilirim eger ciddi fark yaratacak ise.

Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

Samsung'un öğrenci indirimi ile 9000 TL'ye geliyor.

oncelikle cevap icin tesekkurler, ama ogrenci degilsek ne yapiyoruz :)

sakasi bir yana ogrenci indirimi olmadan da onereceginiz bir model midir yoksa f/p olarak mantiksiz mi oluyor?

İki türlüde G65B.
Tesekkurler inceleyecegim hemen.

Öğrenci bir yakınınızın bilgilerini kullanarak alabilirsiniz.
Pek ogrenci tanidigim kalmadi ama bir bakayim, cevabiniz icin tekrar tesekkurler.

Monitor iyi gozukuyor genel olarak ama VA paneller ile ilgili cok bilgili olmadigimdan sormak istiyorum, bu black smearing & ghosting sorunlari rahatsiz edici seviyede midir? Bir de ikinci el Q27g3xmn ayni fiyatta hangisi daha iyidir? @bluerr @Leon Dayı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı