Merhaba. 3000 TL'lik bütçem var ve en iyi seçenek olarak aşağıdaki monitörleri buldum.
www.itopya.com
www.itopya.com
Gigabyte'ta HDR ready var ve arayüzünde aim stabilizer gibi özellikler var beni çok cezbetti. MSI ile statik kontrastı arasında bir fark yok ancak MSI'ın dinamik kontrastı 80.000.000:1, Gigabyte'ın 12, 000, 000:1. önemli olan statik kontrastmış, dinamiğin çok fazla önemi yokmuş diye okudum ancak 12, 000, 000:1 değer de bana fazla düşük geldi. Bir de aşağıdaki linteki Gigabyte'ın monitörünü inceleyen kişi HDR'ını beğenmemiş ve yeteri kadar nit değerinin olmadığını düşünüyor. HDR parlaklığı az geliyormuş.
Sizce HDR Ready'den ve arayüzden vazgeçip MSI'a mı dönmeliyim?
MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 27" OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD Freesync Curved VA Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G27CQ4 ITOPYA'da.

Gigabyte 27" G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP USB HDR VA QHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP USB HDR VA QHD Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27QC ITOPYA'da.

Sizce HDR Ready'den ve arayüzden vazgeçip MSI'a mı dönmeliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: