27" 165Hz 1440P Curved Sync monitör tavsiyesi

TTU

Megapat
Merhaba. 3000 TL'lik bütçem var ve en iyi seçenek olarak aşağıdaki monitörleri buldum.

Gigabyte'ta HDR ready var ve arayüzünde aim stabilizer gibi özellikler var beni çok cezbetti. MSI ile statik kontrastı arasında bir fark yok ancak MSI'ın dinamik kontrastı 80.000.000:1, Gigabyte'ın 12, 000, 000:1. önemli olan statik kontrastmış, dinamiğin çok fazla önemi yokmuş diye okudum ancak 12, 000, 000:1 değer de bana fazla düşük geldi. Bir de aşağıdaki linteki Gigabyte'ın monitörünü inceleyen kişi HDR'ını beğenmemiş ve yeteri kadar nit değerinin olmadığını düşünüyor. HDR parlaklığı az geliyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce HDR Ready'den ve arayüzden vazgeçip MSI'a mı dönmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3000TL ile en iyi seçenek biraz az kalır bence ben Asus Tuf Gaming VG259QM Modelini kullanıyorum eğer Curved takıntılı değilsen ve iyi bir sisteme sahipsen sana gözüm kapalı tavsiye ederim,Bence bu fiyata 165 yerine 240 daha mantıklı olmaz mı ?

3000TL ile en iyi seçenek biraz az kalır bence ben Asus Tuf Gaming VG259QM Modelini kullanıyorum eğer Curved takıntılı değilsen ve iyi bir sisteme sahipsen sana gözüm kapalı tavsiye ederim,Bence bu fiyata 165 yerine 240 daha mantıklı olmaz mı ?
Boyutu küçük ve 1080p.

Merhaba. 3000 TL'lik bütçem var ve en iyi seçenek olarak aşağıdaki monitörleri buldum.

Gigabyte'ın monitöleri hakkında bilgim yok.

Ucuz link:

.

Hocam VG27wq modelini inceledin mi? Bu modelde TUF serisinin yeni ürünü HDR desteği mevcut 165Hz panele sahip renk ve panel kalitesi oldukça başarılı.
Evet hocam gördüm ama 3300 birazcık fazla geldi. Normalde bütçem 2800-2900'dü zorlayarak 3000'e çıktım. Bugün bi baktim her monitör 100 lira artmış Gigabyte'ınki de 3100 olmuş.
Evet monitör baya güzel gözüküyor ancak hem biraz daha pahali hem Gigabyte'ın arayüzünde aim stabilizer, timer, alignment gibi özellikler var. Ayrıca Gigabyte'ta bulunan HDR Ready ve Asus Tuf'da bulunan HDR400 arasındaki farklar nelerdir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı