27" 240 Hz Curved monitör tavsiyesi

Bütçe
8000
Yetmez hocam 2k alınmamalı. Pişman olacağını düşünüyorum sağlam bi 1080p alsın yeterli.
Yinede idare eder bir kaç yıl sonra değiştirir.

Eğer AMD Rx 7700 ve Rx 7800'ü uygun fiyatlara çıkarırsa hemen satıp onları bile alabilir.

2023'de 2K alabiliyorken 1080p almak mantıksız geliyor.

Ürün hakkında pek inceleme, yorum vs bulamadım, ölü piksel ve ghosting sorunu var mıdır emin olamadım. Ve sanırım 2K'da karar kıldım.

Mouse Hz testi 1000 oluyor hep. Evet ben de 2 k alacağım, 240 Hz arayışındayım ama çok pahalı, uygun bulursam alacağım.

https://www.hepsiburada.com/viewson...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.8 VA panel ancak 240Hz IPS paneller çok pahalı bence alınabilecek gibi duruyor bu fiyata.

Buradan bile pikseller sayılıyor hocam.

Bunu kullanan bir arkadaşım var diye önerdim piksel olayı yok bilmeden atmayın be birader.

Sırf etrafa kazıklandığı belli etmemek için aldığı ürünü öneren bir arkadaşa benziyor.

Maalesef hem yorumlardan dolayı hem de 2K istediğimden dolayı bu ürün olmaz. Teşekkürler

Ekran kartı 2K için yeterli olmayabilir.

Arkadaşın 3050 ekran kartı var. Eski konularına gidip baktım. 2K için DLSS ile birlikte yeterli bir kart.

DLSS olmadan 40-60 FPS oynatırken DLSS açık olarak 60-80 FPS oluyor.

Yetmez hocam 2K alınmamalı. Pişman olacağını düşünüyorum sağlam bir 1080p alsın yeterli.

Yine de idare eder birkaç yıl sonra değiştirir.

Eğer AMD RX 7700 ve RX 7800'ü uygun fiyatlara çıkarırsa hemen satıp onları bile alabilir.

2023'te 2K alabiliyorken 1080p almak mantıksız geliyor.

RX 6600'lü bilgisayarda kullanacağım ve ileride sistemi yenileyeceğim. Ekran kartı sıkıntım olmaz, 6 ay veya 1 seneye kadar yüksek ekran kart alabilirim.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

240 Hz 2K bu fiyat bandında ne kadar baktıysam da AOC ASUS MSI GIGABYTE gibi markalarda yok. Uygun fırsatlı indirimli bir ürün bulursanız takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…