27-28 bin TL sistem önerisi

AM5 tabanlı DDR5 bir sistem. Yani çok daha yeni ve önü açık. 4060ti yerine 4060 alınabilir bu fark için.
Arkadaşa göre söylüyorum. Önü açık dememiş. Akıcı oyun demiş. 4060 ti ile daha akıcı oynayacaktır.

Arkadaşa göre söylüyorum. Önü açık dememiş. Akıcı oyun demiş. 4060 ti ile daha akıcı oynayacaktır.
Ne oynayacağına da bağlı bir durum bu. Rekabetçi oyunlarda DDR5 olan daha yüksek FPS alır. Ayrıca 4060 da akıcı oyun için yeterli olacaktır.

Marka çok önemli değil. Cihaz daha önemli.

8 GB'lık olan versiyonunu mu alayım 16 mı biraz inceledim çok FPS artışı yoktu açıkçası.

Ne oynayacağına da bağlı bir durum bu. Rekabetçi oyunlarda DDR5 olan daha yüksek FPS alır. Ayrıca 4060 da akıcı oyun için yeterli olacaktır.

CS falan oynuyorum strateji oyunları oynuyorum Crusader Kings 3 Europa Universalis 4 falan.

8 GB'lık olan versiyonunu mu alayım 16 mı biraz inceledim çok FPS artışı yoktu açıkçası.

CS falan oynuyorum strateji oyunları oynuyorum Crusader Kings 3 Europa Universalis 4 falan.
Benim attığım DDR5 sistem daha iyi olur. İleride güncellerken sadece ekran kartı değiştirirsin.

RTX 4060 Ti Ryzen 5 5600 daha iyi değil mi bundan.

Ekran kartı olarak daha düşük benim attığım sistem fakat işlemci açısından çok daha iyi ve daha geleceğe yönelik bir sistem. Üstüne üstlük ucuz.

RTX 4060 Ti Ryzen 5 5600 daha iyi değil mi bundan
O sistem daha iyi sayılabilir. Tek sorun kartın teknolojileri. Ama oynadığınız oyunlarda o teknolojiler kullanılamıyor zaten. Rahatlıkla alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…