C Cyborg626 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ocak 2025 #11 F serisi alınmaz oyun için.
Muratalpko Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #12 Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
C Cyborg626 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ocak 2025 #13 Muratalpko dedi: Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Pardon Intel attım. Genişletmek için tıkla... Hocam o sistem darboğaz yapmaz mı işlemci çok düşük kalmış.
Muratalpko dedi: Sword Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Pardon Intel attım. Genişletmek için tıkla... Hocam o sistem darboğaz yapmaz mı işlemci çok düşük kalmış.
WhosteR Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #14 Cyborg626 dedi: Hocam o sistem darboğaz yapmaz mı işlemci çok düşük kalmış. Genişletmek için tıkla... yapmaz. Cyborg626 dedi: F serisi alınmaz oyun için. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. F ibaresi dahili ekran kartının olmadığını belirtiyor.
Cyborg626 dedi: Hocam o sistem darboğaz yapmaz mı işlemci çok düşük kalmış. Genişletmek için tıkla... yapmaz. Cyborg626 dedi: F serisi alınmaz oyun için. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. F ibaresi dahili ekran kartının olmadığını belirtiyor.
S schwerx Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 5 Ocak 2025 #15 WhosteR dedi: Hocam toplama mı yoksa hazır sistem mi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olursa daha iyi olur bu dönemde toplama pahalı gelir sıfırı. Muratalpko dedi: Ryzenmi Intel mi? Ekran kartıda Nvidia/Amd hangisi? Genişletmek için tıkla... İşlemci AMD, ekran kartı NVIDIA olursa iyi olur hocam.
WhosteR dedi: Hocam toplama mı yoksa hazır sistem mi? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olursa daha iyi olur bu dönemde toplama pahalı gelir sıfırı. Muratalpko dedi: Ryzenmi Intel mi? Ekran kartıda Nvidia/Amd hangisi? Genişletmek için tıkla... İşlemci AMD, ekran kartı NVIDIA olursa iyi olur hocam.
Muratalpko Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #16 Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
S schwerx Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 5 Ocak 2025 #17 Muratalpko dedi: Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır
Muratalpko dedi: Clutch Bronze | AMD Ryzen 5 7600X | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır
Muratalpko Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #18 schwerx dedi: Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır Genişletmek için tıkla... Al Demiyorum Ha İyi Sistem bulabilirsen Onu da alabilirsin.
schwerx dedi: Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır Genişletmek için tıkla... Al Demiyorum Ha İyi Sistem bulabilirsen Onu da alabilirsin.
WhosteR Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #19 schwerx dedi: Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır Genişletmek için tıkla... ayrı ayrı toplayınca daha iyi parçalarla aynı paraya geliyo
schwerx dedi: Sağolun hocam. bide vade farksız taksitle ala bileceğim sistemler varmıdır Genişletmek için tıkla... ayrı ayrı toplayınca daha iyi parçalarla aynı paraya geliyo
S schwerx Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 5 Ocak 2025 #20 Muratalpko dedi: Al demiyorum ha iyi sistem bulabilirsen onu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam vade farksız taksitle önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? WhosteR dedi: Ayrı ayrı toplayınca daha iyi parçalarla aynı paraya geliyo. Genişletmek için tıkla... Hocam öyledir ama ben yapabileceğimi pek düşünmüyorum ve zor olmaz mı .
Muratalpko dedi: Al demiyorum ha iyi sistem bulabilirsen onu da alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam vade farksız taksitle önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? WhosteR dedi: Ayrı ayrı toplayınca daha iyi parçalarla aynı paraya geliyo. Genişletmek için tıkla... Hocam öyledir ama ben yapabileceğimi pek düşünmüyorum ve zor olmaz mı .