Y yeithh Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Yakın zamanda hazir sistem almayı dusunuyorum ama karar veremedim. Şu iki sistem arasında kaldım: IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu sistemi özelleştirdim işlemciyi r 7 5700X ile degistirdim. Sougutucu olarak kule tipi sogutucu sectim thelmalright Phantom Spirit iyi diye biliyorum. SSD olarak da Lexar 1TB yaptım. Diger sistem:DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Bu sistemde de kule tipi sogutucu sectim Cooler Master Hyper 212 Halo Black. SSD olarak da Kioxia 1TB sectim. Genellikle rekabetci oyunlar ve hikaye temalı oyunlar oynuyorum.
Yakın zamanda hazir sistem almayı dusunuyorum ama karar veremedim. Şu iki sistem arasında kaldım: IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi Bu sistemi özelleştirdim işlemciyi r 7 5700X ile degistirdim. Sougutucu olarak kule tipi sogutucu sectim thelmalright Phantom Spirit iyi diye biliyorum. SSD olarak da Lexar 1TB yaptım. Diger sistem:DRAGON-BIRTHDAY / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM Bu sistemde de kule tipi sogutucu sectim Cooler Master Hyper 212 Halo Black. SSD olarak da Kioxia 1TB sectim. Genellikle rekabetci oyunlar ve hikaye temalı oyunlar oynuyorum.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.677 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #2 PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr
Y yeithh Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #3 MelihÖzer dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr veya itopyadan bir onerin var mıdır hocam bu sistemin fiyati biraz absurd geldi 4060lı sistemi bu fiyatta oluyor cünkü
MelihÖzer dedi: PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr Genişletmek için tıkla... Gaming gen tr veya itopyadan bir onerin var mıdır hocam bu sistemin fiyati biraz absurd geldi 4060lı sistemi bu fiyatta oluyor cünkü
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.677 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 yeithh dedi: Gaming gen tr veya itopyadan bir onerin var mıdır hocam bu sistemin fiyati biraz absurd geldi 4060lı sistemi bu fiyatta oluyor cünkü Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemde 5060 var.
yeithh dedi: Gaming gen tr veya itopyadan bir onerin var mıdır hocam bu sistemin fiyati biraz absurd geldi 4060lı sistemi bu fiyatta oluyor cünkü Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemde 5060 var.
Y yeithh Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #5 MelihÖzer dedi: Hocam bu sistemde 5060 var. Genişletmek için tıkla... Fark ettim biraz pahalı olması gerekmiyoru mu
MelihÖzer dedi: Hocam bu sistemde 5060 var. Genişletmek için tıkla... Fark ettim biraz pahalı olması gerekmiyoru mu