27" 2K 240Hz monitör arayışındayım.
Aklımda LG 27gr83Q vardı ama Amazon'da indirime girmedi.
HP Omen 27qs 780J4E9 modeli alınır mı?
Parlaklıktan ziyade renkleri iyi yansıtması benim için daha önemli. Şu anki bilgisayarımın parlaklığı %35 mesela.
Önerilere açığım. Banka kampanyalarından ötürü Hepsiburada-Trendyol siteleri veya Amazon.com.tr'li satıcılı olması banka kampanyaları açısından önemli.
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
www.epey.com
Alabileceğin monitörler bunlar. Zaten 13 civarından başlıyor fiyatlar istediğin özelliğe göre. VA panelleri çıkarttım çünkü renkleri önemsediğini yazmışsın. Bu filtreye göre zaten en düşük bütçeden iki tane şansın var.
27" 2K 240Hz monitör arayışındayım.
Aklımda LG 27gr83Q vardı ama Amazon'da indirime girmedi.
HP Omen 27qs 780J4E9 modeli alınır mı?
Parlaklıktan ziyade renkleri iyi yansıtması benim için daha önemli. Şu anki bilgisayarımın parlaklığı %35 mesela.
Önerilere açığım. Banka kampanyalarından ötürü Hepsiburada-Trendyol siteleri veya Amazon.com.tr'li satıcılı olması banka kampanyaları açısından önemli.
En ucuz BenQ Mobiuz EX270QM 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX270QM 27" 1 ms QHD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 28.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!