trfurkan60 Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #1 27" 2K Curved bir monitör almak istiyorum. Aslında 6-6.5k ya kadar bütçe ayırabilirim. Ancak araştırırken şöyle bir monitör buldum. Sizce alınır mı? Ve ya başka bir monitör tavsiyesi verebilecek var mı? GamePower Intense X60 Monitör GamePower Intense X60 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2022
27" 2K Curved bir monitör almak istiyorum. Aslında 6-6.5k ya kadar bütçe ayırabilirim. Ancak araştırırken şöyle bir monitör buldum. Sizce alınır mı? Ve ya başka bir monitör tavsiyesi verebilecek var mı? GamePower Intense X60 Monitör GamePower Intense X60 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 3 Kasım 2022 #2 Bu markadan uzak durun, kalitesiz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 VA genelde önermem fakat sıf istediğin için Gigabyte G27QC Monitör öneriyorum. Paylaştığın monitörden uzak dur. Paran çöpe gitmesin.
VA genelde önermem fakat sıf istediğin için Gigabyte G27QC Monitör öneriyorum. Paylaştığın monitörden uzak dur. Paran çöpe gitmesin.
trfurkan60 Femtopat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 Saint Lucia dedi: VA genelde önermem fakat sıf istediğin için Gigabyte G27QC Monitör öneriyorum. Paylaştığın monitörden uzak dur. Paran çöpe gitmesin. Genişletmek için tıkla... Curved istediğim için VA’dan başka şansım kalmıyor. CasH20 dedi: Bu markadan uzak durun, kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğiniz monitör var mı? Son düzenleme: 3 Kasım 2022
Saint Lucia dedi: VA genelde önermem fakat sıf istediğin için Gigabyte G27QC Monitör öneriyorum. Paylaştığın monitörden uzak dur. Paran çöpe gitmesin. Genişletmek için tıkla... Curved istediğim için VA’dan başka şansım kalmıyor. CasH20 dedi: Bu markadan uzak durun, kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Başka önerebileceğiniz monitör var mı?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #5 trfurkan60 dedi: Curved istediğim için VA'dan başka şansım kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Sana önerdiğim monitör F/P ürün. Kronik bir sorununu duymadığımız piyasada oturmuş bir marka ve monitörü.
trfurkan60 dedi: Curved istediğim için VA'dan başka şansım kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Sana önerdiğim monitör F/P ürün. Kronik bir sorununu duymadığımız piyasada oturmuş bir marka ve monitörü.