27" 2K IPS monitör önerisi

Mert_53

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Birinci Sınıf Sanayi Dalgıcı
Merhaba, maksimum 9K bütçe ile 27" 2K IPS monitör arıyorum, RTX 2070 Super kullanıyorum, önerilerinize açığım ayrıca herhangi bir sorunda rahatça iade veya değişim yapmam önemli, çok fazla araştırdım ettim ama kullanıcı deneyimi daha önemli benim için.

Bunu kullanıyorum. Aralık ayında aldım idefix üzerinden. Ölü pikseldir carttır curttur hiçbir şey çıkmadı inanılmaz memnunum, tavsiye ederim. Tek sıkıntısı pivot olduğundan döndürdükten sonra tam yatay seviye için bir tırkası yok. Su terazisiyle falan ayarlıyorum biraz can sıkıyor.

MediaMarkt'dan alman daha iyi olur.

Hocam bütçe buna çıkar ama forumda nedense genel olarak TUF serisi monitörleri önermiyorlar biraz bu konuda ön yargım oluştu açıkçası.

Bu model güzel hocam bazı modelleri berbat olabiliyor evet.

Hocam bütçe buna çıkar ama forumda nedense genel olarak TUF serisi monitörleri önermiyorlar biraz bu konuda ön yargım oluştu açıkçası.

Yok hocam bu model bayağı iyi duruyor ve bayağı da öneriliyor aslında. OC olmadan 210Hz ve üstü sunan adamakıllı panel kullanan bu bütçede çok yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…