27" 2K minimum 144Hz IPS monitör önerisi

thomasjames

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X - RTX 2060 Ventus - 16 GB RAM
Herkese selam. Zamlardan önce 2K monitör almak istiyorum fakat en doğru seçeneği bulamadım, aşırı yüksek bir bütçem yok. En fazla 12.000 TL vermeyi düşünüyorum. Yeri geldi mi Xbox için yeri geldi mi de PC için kullanmayı planlıyorum. Sınırlı oyun oynamıyorum çeşitli oyunlarda vakit geçiriyorum(FPS, 3.şahıs vs.).

Bilgisayarım RTX 2060 Ventus - R7 5800X - 16 GB RAM bileşenlerine sahip, yakın zamanda da ekran kartını güncellemek istediğim için böyle bir arayışa geçtim. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Baktığım ancak fikir-yorum-eleştiriye ihtiyacım olan monitörler;
- Xiaomi Mi xmmnt27HQ.
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A.
- ASUS TUF Gaming VG27AQZ.
Farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an aktif olarak bi 27, bir de 24 inç monitörüm var. Fakat ikisi de full hd. 27 inç FHD monitörden pek memnun değilim, onu değiştirip 2k yapmayı düşünüyorum.
Kaç inç monitör istiyorsunuz?
2K monitörler zaten 27 inç'ten başlıyor. Beğendiğim diyenler şahsi görüşlerini forumda belirtmesin lütfen. Neye göre, kime göre diye sorarlar.

@Saint Lucia müsait olduğunuzda siz de öneri bırakırsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Müsait olduğunuzda siz de öneri bırakırsanız çok memnun olurum.

27 inç / 2K monitör için benim önerilerimden biri önerilen MSI'dır. Vatan mağazası varsa yakınlarınızda inceleme ve test etme imkanı güzel olur.
MSI'a sıcak bakmıyorsan kalitesine, fiyatına ve paneline güvendiğim Dell G2724D Monitör Dell'i öneririm. AU'nun paneli var ve forumda çıktığı günden beri öneri potasında.
Alternatif olarak AOC öneririm.

27 inç / 2K monitör için benim önerilerimden biri önerilen MSI'dır. Vatan mağazası varsa yakınlarınızda inceleme ve test etme imkanı güzel olur.
MSI'a sıcak bakmıyorsan kalitesine, fiyatına ve paneline güvendiğim Dell G2724D Monitör Dell'i öneririm. AU'nun paneli var ve forumda çıktığı günden beri öneri potasında.
Alternatif olarak AOC öneririm.
Çok rekabetçi olmayan düzeyde CS oynuyorum, onun haricinde Fifa, Formula 1, RDR, Last of Us, Witcher gibi gibi oyunlarda vakit geçiriyorum. Önem verdiğim şey görüntünün kaliteli olması ve beni tatmin etmesi. Önerileriniz için teşekkürler, söylediklerime nazaran farklı bir alternatif varsa da yazın, incelemek isterim

Çok rekabetçi olmayan düzeyde CS oynuyorum, onun haricinde FIFA, Formula 1, RDR, Last of Us, Witcher gibi gibi oyunlarda vakit geçiriyorum. Önem verdiğim şey görüntünün kaliteli olması ve beni tatmin etmesi. Önerileriniz için teşekkürler, söylediklerime nazaran farklı bir alternatif varsa da yazın, incelemek isterim

MSI-QD'nin QD'siz olan modeli var. 1K gibi bir fiyat farkı var aralarında. Görüntü kalitesi iyidir. Dell'e rakiptir diyebilirim.
Fakat fazla seçenek olması iyi değil. Kafa karışıklığına yol açıyor. Hangisi daha iyi, hangisi bana daha uygun anlayamıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı